GeriTatli Çikolatalı Puding Tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Çikolatalı Puding Tarifi

Çikolatalı Puding Tarifi

Çilek ve yaban mersiniyle renklenen bu iki renkli pudinge sevdikleriniz bayılacak. İşte ani gelen misafirlere ya da tatlı krizlerinde yapabileceğiniz çikolatalı puding tarifi…

Malzemeler:

*125 g tereyağı
*1 su bardağı toz şeker
*2 kahve fincanı un
*1 litre ılık süt
*1 kare bitter çikolata
*5-6 adet çilek
*1 çay bardağı yaban mersini

Üzeri için;

*Çilek
*Yaban mersini
*Nane

Tarif:

1- Arçelik Ankastre Ocak’ta tencereye tereyağı koyup eritin.
2-Tereyağı eriyince unu ilave edip kokusu çıkana kadar karıştırıp sütü ekleyin ve karıştırın.
3-Şekeri ekleyerek karıştırmaya devam edin.
4-Muhallebi pişip göz göz olunca ateşten alın.
5-Muhallebi ılıyınca Arçelik Rose Gold Eternity Mikser  ile 3-4 dakika çırpın.
6-Hazırladığınız muhallebiyi ikiye ayırın.
7-Ayırdığınız muhallebiye bitter çikolatayı ekleyip Arçelik Ankastre Ocak’ta  benmari usulü eritin.
8-Ilıyınca Arçelik Rose Gold Eternity Mikser  ile birkaç dakika çırpın.
9-Beyaz ve çikolatalı karışımı ayrı ayrı sıkma torbalarına doldurun.
10-Servis bardaklarınıza önce beyaz pudingten sıkın.
11-Ardından çilek ve yaban mersini koyun.
12-Üzerine çikolatalı pudingten sıkıp yeniden meyve koyun.
13-Aynı işlemi servis bardaklarınız dolana kadar tekrarlayın.
14-Pudinginizin üzerine çilek dilimleri, yaban mersini ve nane yaprakları koyup servis edebilirsiniz.
15-Afiyet olsun!

 Sponsorlu İçerik

 

 

 

False
Haber Yorumlarını Göster
Haber Yorumlarını Gizle