Sebze ve Meyve Sıkmanın Püf Noktaları

Güncelleme Tarihi:

Sebze ve Meyve Sıkmanın Püf Noktaları
Oluşturulma Tarihi: Haziran 05, 2018 15:03

B-Fit Ailesi; sebze ve meyvelerin özsuyunu en doğal halleri ile posasından ayıran Arçelik B-Fit Sebze ve Meyve Sıkacağı’dan; sebze ve meyve karışımları, muhteşem çorbalar, leziz yemiş sütleri, enerji içecekleri ve masum tatlılar hazırlamanızı sağlayan muhteşem Arçelik B-Fit Power Blender’dan, ve sağlıklı içecekleri pratik ve hızlı şekilde hazırlayıp yanınızda taşımanızı sağlayan B-Fit kişisel Blender’dan oluşan üçlü bir seridir.

Haberin Devamı

Sebze ve Meyve Sıkmanın Püf Noktaları

Sizin de daha sağlıklı ve mutlu insanlara dönüşmenizi sağlayacak, lezzetli ve doğal besinler hazırlayabilmeniz için Arçelik B-Fit Ailesi’ni kullanmanın püf noktalarını sıraladık!

Daha fazla vitamin!

Arçelik B-Fit Sebze ve Meyve Sıkacağı; özel ezme teknolojisi sayesinde sebze ve meyveleri bıçakla parçalamak yerine, ezerek suyunu çıkartır. Bu sayede %15 daha fazla homojen sebze/meyve suyu ve %80 daha fazla vitamin elde etmenizi sağlar.

Meyve ve sebzelerden daha fazla vitamin almak için B-Fit’in özel ezme teknolojisini kullanabilirsiniz. Sebze ve meyveleri bıçakla parçalamak yerine suyunu çıkararak besinlerden daha fazla vitamin elde edebilirsiniz.

Haberin Devamı

*Arçelik K 1580 ile karşılaştırma yapılmıştır.

Hastalıklara karşı direnç sağlar

Özellikle mevsim değişiklikleri ve kış aylarında, soğuk algınlığı ve gribe karşı koruyucu bir kalkan oluşturacak tarifler hazırlayabilirsiniz. Malzemeler besin değerlerini kaybetmediği için hastalık sırasında ise vücut direncinizi yükselterek hastalıkla mücadelenize yardımcı olacaktır.

Çocuklar için besleyici tarifler

Uzmanlar; sağlıklı bir büyüme çağı için, çocuklarla birlikte mutfağa girilmesini öneriyor! Siz de kullanımı kolay ve keyifli olan B-Fit ikilisi ile çocuklarınızla beraber onlara vitamin ve posadan zengin tarifler hazırlayabilirsiniz.

Hızlı ve sağlıklı şekilde incelin!

Alkali olup hızlı ve sağlıklı şekilde incelebilir, antioksidan deposu şifa içecekler hazırlayıp için ideal bir karışımlar hazırlayabilirsiniz.

Leziz kış çorbaları

Arçelik B-Fit Power Blender kullanarak kış aylarında sizin ve sevdiklerinizin içini ısıtacak bol vitaminli ve çok lezzetli çorbalar yapabilirsiniz.

Spor yapanlar için protein deposu tarifler

Meyvelerin özsuyunu en doğal halleri ile posasından ayıran B-Fit ile özellikle yoğun spor ve egzersiz yapanlar için benzersiz protein deposu tarifleri kolayca hazırlayabilirsiniz.

Meyve püresi hazırlama

Haberin Devamı

Özel aparatı sayesinde dondurulmuş meyve püresi hazırlayabilirsiniz.

Soğuk çorbalar

Sıcak yaz aylarında ise buz ekleyip servis ederek hem sağlıklı hem de lezzetli bir serinleme hissi yaşayabilirsiniz.

Sponsorlu İçerik

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!