Mandalinalı Narlı Yulaf Lapası

Güncelleme Tarihi:

Mandalinalı Narlı Yulaf Lapası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 20, 2018 16:18

Mucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde Mandalinalı Narlı Yulaf Lapası var! Gülçin Çavdarcı'nın enfes tarifi ile sizlerle...

Haberin Devamı

Malzemeler:

  • 200 g yulaf ezmesi
  • 300 g badem sütü
  • 80 g mandalina suyu
  • Yarım çay kaşığı tarçın
  • 2 adet elma
  • 50 g ceviz
  • 60 g kabak çekirdeği
  • 2 yemek kaşığı nar tanesi
  • 2 yemek kaşığı file badem

 Tarif:

  • Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı ‘ya 2 adet elma alınır, püre haline gelene kadar çekilir.
  • Yulaf, süt ve mandalina suyu Arçelik Ankastre Ocak’a alınır, orta ateşte sürekli karıştırılarak pişirilir.
  • Elma püresi, tarçın ve file badem eklenir karıştırılır.
  • Yulaflar şişince karışım kaselere alınır.
  • Üzeri mandalina, kabak çekirdeği, nar taneleri ve file bademle süslenir.
  • Afiyet olsun!

 Sponsorlu içerik

BAKMADAN GEÇME!