GeriMucize Lezzetler Karpuz Gazpacho Tarifi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Karpuz Gazpacho Tarifi

Karpuz Gazpacho Tarifi

.

Karpuz Gazpacho | Mucize LezzetlerMucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde Karpuz Gazpacho var! Gülçin Çavdarcı'nın enfes tarifi ile sizlerle...

Malzemeler:

 500 gr karpuz
 2 adet orta boy domates
 2 adet dolmalık kırmızı biber
 4 adet ufak sivri biber
 4 çorba kaşığı zeytinyağı
 Yarım limon suyu
 1 çay kaşığı tuz
 1 çay kaşığı karabiber
 5-6 dal körpe taze soğan

Yapılışı:

1- Karpuzu ortadan ikiye dikkatlice kesin. İçerisini yemek kaşığıyla boşaltın.
2- Çıkarttığınız karpuzları önce çekirdeklerinden ayıklayın, ardından Arçelik Eternity Rose Gold Doğrayıcı'ya koyun ve sıvı hale gelene kadar çekin. 
3- Ardından saplarından ayırdığınız 4 adet ufak sivri biberi, içini ayıkladığınız 2 adet dolmalık kırmızı biberi, 2 adet domatesi ve limon suyunu atıp çalıştırın.
4- Tüm malzemelerin de sıvı hale geldiğinden emin olun.
5- Karışımın içine 1 çay kaşığı tuz ve 1 çay kaşığı karabiber ekleyin. 
6- Çorbanızı içerisini boşalttığınız karpuzun içerisinde aktarın.
7- Üzerini ince ince doğradığınız soğanları ile süsleyin. Dilerseniz içerisine küp küp doğrayıp kızarttığınız ekmeklerden de atabilirsiniz.

Sponsorlu içerik

Yorumları Göster
Yorumları Gizle