Ev Yapımı Pesto Soslu Yaz Spagettisi

Güncelleme Tarihi:

Ev Yapımı Pesto Soslu Yaz Spagettisi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 12:44

.

Haberin Devamı

Malzemeler:

Hamur için;

 2 adet yumurta
 200 gr un

Sosu için;

 1 adet avokado
 1 diş sarımsak
 1 su bardağı ıspanak
 1 çay bardağı ceviz
 Yarım limon suyu
 6-7 dal fesleğen
 Tuz
 Karabiber
 Üzerine parmesan

Yapılışı:

1- 2 yumurta ve un Arçelik Profesyonel Mutfak Makinesi Multi Şef’e eklenir hamur hazırlanır.
2- Hazırlanan hamur minimum 20 dakika Arçelik No Frost Buzdolabı’nda dinlenmeye bırakılır.;
3- Sos için tüm malzemeler Arçelik Rose Gold Eternity Doğrayıcı’ya alınır çekilir.
4- Dinlenen hamur Multi Şef’in hamur açma aparatıyla açılır.
5- Spagetti aparatıyla kesilir.
6- Arçelik Ankastre Ocak’ta kaynayan suda 2-3 dakika haşlanır.

Sponsorlu içerik

 

 

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!