GeriEt Yemekleri Nar Soslu Dana Kaburga
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
    0
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Nar Soslu Dana Kaburga

Nar Soslu Dana Kaburga

Mucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde Nar Soslu Dana Kaburga var! Gülçin Çavdarcı'nın enfes tarifi ile sizlerle...

Ayva Dolması | Mucize LezzetlerMucize Lezzetler'in bugünkü menüsünde Ayva Dolması var! Gülçin Çavdarcı'nın enfes tarifi ile sizlerle...

Malzemeler:

  • 2 kiloluk kuzu kaburga
  • 3 yemek kaşığı doğranmış taze kekik
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • 4 yemek kaşığı nar ekşisi
  • 1 yemek kaşığı limon suyu
  • 1 tatlı kaşığı deniz tuzu
  • 1 tatlı kaşığı taze çekilmiş karabiber
  • İnce dilimlenmiş 1 küçük soğan
  • Yarım su bardağı nar taneleri
  • 1 tatlı kaşığı sarımsak tozu

 Tarif:

  • Kekik, zeytinyağı, nar suyu, nar ekşisi, tuz, karabiber bir kasede karıştırılır.
  • Fırın kabına alınan kaburganın üzerine sos gezdirilir. Üzeri folyoyla kaplanır ve 1 saat marine olması için Arçelik No Frost Buzdolabı’na kaldırılır.
  • Arçelik Ankastre Fırın 200 derecede ısıtılır.
  • Marine olan kaburgalar fırına verilir. Dikkatli şekilde her iki tarafı da 25-30 dakikada kızarana kadar pişirilir.
  • Afiyet olsun!

 Sponsorlu içerik


Yorumları Göster
Yorumları Gizle