Ananas Tatin

Güncelleme Tarihi:

Ananas Tatin
Oluşturulma Tarihi: Eylül 05, 2018 12:48

.

Haberin Devamı

 

Malzemeler:

 1 adet Ananas 
 2 yemek kaşığı tereyağı 
 1/4 su bardağı esmer şeker 
 4 yemek kaşığı portakal suyu 
 1 yemek kaşığı file badem 
 2 top sade dondurma

Yapılışı:

1- Arçelik Ankastre Ocak’ta tereyağı ile şeker tavada eritilir.
2- Portakal suyu ilave edilir ve ısınana kadar pişirilir.
3- Ananas dilimleri tavaya alınır her iki tarafı esmerleşinceye kadar pişirilir. Dilimler esmerleşince tavadan alınır.
4- File badem ile süslenir, bir top dondurma ananasların ortasına koyulur, bekletmeden servis yapılır.

Sponsorlu içerik

 

BAKMADAN GEÇME!