MTV ve Emmy ödüllerinde tasarımcılar da yarıştı

Güncelleme Tarihi:

MTV ve Emmy ödüllerinde tasarımcılar da yarıştı
OluÅŸturulma Tarihi: Eylül 10, 2006 00:00

MTV Video Müzik Ödülleri ve Emmy Ödülleri törenlerine katılan seksi yıldızlar, Versace, Roberto Cavalli gibi ünlü moda tasarım firmalarının kıyafetlerini tercih ettiler. Her iki törende de tıpkı Oscar Ödülleri’nde olduğu gibi modacılar arasında büyük bir rekabet yaşandı.

GeçtiÄŸimiz haftalarda düzenlenen Emmy Ödülleri ve MTV Video Müzik Ödülleri törenleri sadece sanatçıların rekabetine sahne olmadı. Törene katılan Beyonce, Jennifer Lopez, Christina Aguilera, Paris Hilton, Jessica Simpson gibi seksi yıldızlar giydikleri kıyafetlerle bir anlamda moda tasarımcıları arasında da rekabetin yaÅŸanmasına neden oldular. Tıpkı Oscar töreninde olduÄŸu gibi Versace, Derek Lam, Roberto Cavalli, Julian McDonald gibi dünyaca ünlü tasarım firmaları, ünlülere giydirdikleri kıyafetleriyle birbirleriyle yarıştılar. Â

Lopez’in bonesi olay oldu

Latin şarkıcı Jennifer Lopez, MTV Video Müzik Ödülleri gecesinde giydiği kollarıyla boğazını tamamen kapatan ama iri kalçalarını gösteren süper mini eteği ve başını tamamen örten bone benzeri, arkadan fiyonklu şapkasıyla moda editörlerinden tam not aldı. Moda editörleri, 1960’lı yıllardaki bone modasını Lopez’in yeniden gündeme taşıdığına dikkat çekti. Ünlü şarkıcının Versace çizmelerle "Daha da seksi bir görünüme kavuştuğu" belirtildi. Paris Hilton’un Julian McDonald imzalı sıra dışı beyaz kıyafeti ve Christina Aguilera’nın yine 1960’ların esintisini taşıyan Versace imzalı kıyafeti de büyük beğeni topladı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!