Mischa Dubai’den bildiriyor

Güncelleme Tarihi:

Mischa Dubai’den bildiriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 23, 2009 00:00

Seksi oyuncu Mischa Barton tatilini geçirdiği Dubai’de Hello! dergisine konuştu... Şu sıralar yeni filmi “Assasination of a High School President” da Bruce Willis ile başrolleri paylaşan Mischa, Paris’teki yeni yaşamını, göz önünde olmayı, hatalarından nasıl ders aldığını ve erkekler hakkındaki düşüncelerini anlattı.

Paris’te yaşam nasıl gidiyor?
- Kesinlikle orada yaşamayı çok sevdim. Çok özel bir yer. Hayatımda bir kere bile Paris’te paparazziler tarafından görüntülendiğimi hatırlamıyorum. Paris çok güzel bir şehir, gerçekten büyüleyici. Benimle birlikte oraya taşınan birkaç arkadaşım var, bu yüzden kendimi evimde gibi hissediyorum.
Akıcı bir şekilde Fransızca konuşuyor musun?
- Tam anlamıyla değil. Orada yaşayan çok arkadaşım var ve onlar da benimle konuşarak İngilizcelerini geliştirmek istiyorlar.
Saç bantları tasarlıyorsun. Bu fikir nereden aklına geldi?
- Stacy Lapidus böyle bir fikir attı ortaya. Ben de onun tasarımlarına bayılırdım. Zaten onun tasarımlarını giydiğim için onları tanıtmakta benim için kolay oldu. Saç bantları gerçekten çok fazla detaya öneme verilerek hazırlandı.
Başka yeni projelere de el atmayı düşünüyor musun?
- Şu an için hayır. Bu ara sadece filmlerime yoğunlaşmak istiyorum.
Aşk hayatın nasıl gidiyor?
- Her zaman uzun süren ciddi ilişkilerin içinde yer aldım. Genelde bir tarafı karanlık olan adamlara ilgi duyuyorum. Flört etmeyi seviyorum ama şu an ciddi ilişki içine girmek istemiyorum. Sadece kendimle eğleniyorum.
Ne tarz bir erkek seni etkiler?
- Genelde karanlık tarafı olan erkekleri seviyorum. Erkeklerle dışarı çıkmayı seviyorum. Sırf bu yüzden ayrıldıktan sonra bile sevgililerimle arkadaş kalmayı başarabildik. Yunan Tanrıları’ndan bile daha zeki olanları beni etkiler.
Televizyona geri dönmeyi düşünüyor musun?
- Hiçbir zaman asla demem. İyi yapımcılarla içime sinen projelerde yer almak isterim.
“The OC” dizisinden hâlâ görüştüğün birileri var mı?
- Adam Brody’le hâlâ görüşüyorum. Ortak bir sürü arkadaşımız var.
Arkadaşlarınla dışarı çıktığında paparazzilerden kaçmak için gittiğin yerler var mı?
- Her iki türlü de mutluyum. Londra’da arkadaşlarımla pub’a gitmekten çok büyük keyif alıyorum. Kendimi rahat hissediyorum.
Alkollü araba kullanmaktan dolayı tutuklandığın günden bu yana çok farklı bir Mischa görüyoruz.
- Daha 23 yaşındayım. Tabii ki hata yapabilirim, büyük hatalar... Özel hayatım yok, sürekli göz önündeyim. Bu tabii ki bir bahane değil ama etken. Hatalarımdan çok ders çıkardım. Artık içkiliyken asla araba kullanmıyorum. Bazen kendinize gelmeniz için büyük bir şok yaşamanız gerekebilir.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!