Miranda Kerr’in bebeklik fotoğrafı sosyal medyayı salladı!

Güncelleme Tarihi:

Miranda Kerr’in bebeklik fotoğrafı sosyal medyayı salladı
Oluşturulma Tarihi: Mart 15, 2016 15:51

Ünlü model Miranda Kerr’in bebeklik fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Miranda Kerr’in bir takipçisi tarafından koyulan fotoğrafı, ünlü modelin doğuştan model olduğunu kanıtladı. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Bir dönem Victoria’s Secret'ın podyumunda yürüyen ve podyumları sallayan Miranda Kerr'in bebeklik fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Miranda Kerr'in Instagram takipçisi tarafından yayınlanan bebeklik fotoğrafı Miran Kerr'in doğuştan model olduğu sözlerine neden oldu. Kerr'in hayranları, kusursuz vücudu, çekici yüz hatları ve mavi gözleri ile beğeni toplayan Miran Kerr'i tanımakta zorlanmadılar.

Miranda Kerr’in bebeklik fotoğrafı sosyal medyayı salladı

Miranda Kerr kimdir?

Miranda Kerr, 20 Nisan 1983 yılında Avusturalia Sidney'de dünyaya geldi. İki çocuklu ailenin en küçüğüdür. Gunnedah isimli küçük bir kasabada yetişmiş ve katolik okulunda okumuştur. 13 yaşındayken Dolly isimli bir gençlik magazin dergisinin düzenlediği kapak yüzü yarışmasına katılarak birinci olmuştur. Melbourne Chadwick ajansıyla mankenlik sözleşmesi imzalamıştır. Kerr, hem okuyup hem de çalışarak kariyer yapmaya başlamış. Avustralya Portmans mağazalar zincirinin TV reklamlarında, Avustralya ve Yeni Zelanda'daki moda dergilerinin kapaklarında görünmeye başlamıştır. Ünlü modelin en bilindik çalışmaları  Maybelline ve Victoria's Secret. Organik cilt bakım bakım ürünleri satan Kora Organics'in kurucusudur. Aynı zamanda Treasure Yourself (Kendine Değer Ver) adlı bir kitabı var. 23 Temmuz 2010 yılında Orlando Bloom ile evlendi, 6 Ocak 2011'de oğlu Flynn Christopher Bloom'u dünyaya getirdi, 2013 yılının Ekim ayında ise boşandı.

BAKMADAN GEÇME!