Milyon dolarlık bebekler

Güncelleme Tarihi:

Milyon dolarlık bebekler
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 04, 2006 12:21

Doğuştan şanslılar, bol para harcıyorlar, en güzel tatil yerlerini seçip, en iyi giysileri giyiyorlar. İşte dünyanın ’en seksi mirasyedileri'.

İş, ticaret ve finans dünyasının bir numaralı dergisi Forbes, 2006 yılının dünya dolar milyarderleri listesinden sonra, dünyaya geldikleri günden itibaren büyük servetlerin üzerine konan ’en güzel mirasyedileri’ açıkladı. Forbes’un ’Milyon Dolarlık Bebekler’ başlığıyla açıkladığı listede yeralan dünyanın ’en güzel mirasyedileri’nin ortak özellikleri arasında doğuştan şanslı olmalarının yanısıra, her gittikleri yerde bolca fotoğraflarının çekilmesi, en güzel tatil yerlerini seçmeleri, moda defilelerinde en ön sıralarda yeralmaları, ünlü gece kulüplerinin müdavimleri arasında bulunmaları ve New York’ta yaşıyor ya da geçmişte yaşamış olmaları da dikkat çekiyor. İşte dünyanın ’en seksi mirasyedileri':

Paris Hilton:
Adını, yarattığı skandallar ve yaşadığı ilişkiler ile duyuran Hilton Otelleri’nin varisi Paris Hilton, dünyanın en seksi mirasyedileri arasında en ünlü olanı. Forbes okuyucularının derginin kendi sitesinde de en çok aradıkları isim olan 25 yaşındaki Paris Hilton, Hilton oteller zincirinin kurucusu Conrad Hilton’un 2’nci kuşak, dolar milyarderi William Hilton’un da 1’nci kuşak torunu. Hemen her gün değişik nedenlerle gazete sayfalarında yeralan ve kendi adını bir marka olarak pazarlamayı başaran Paris Hilton, adını taşıyan parfüm, kol saati, gece kulübü ve video oyunlarından yalnızca isim hakkı olarak geçtiğimiz yıl 7 milyon dolar kazandı. Hilton ayrıca, bazı TV dizilerinde de rol alıyor.

Ivanka Trump:
’Çırak’ adlı programla ününü pekiştiren, dünyaca ünlü emlak kralı Donald Trump’ın eski eşi Ivana Trump’tan olan kızı Ivanka Trump, Pennsylvania Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunu. ABD’nin emlak imparatoru babasına ait şirkette, Emlak Geliştirme Bölümü Başkan Yardımcısı olarak görev yapan 24 yaşındaki Ivanka Trump, babası gibi ticari zekaya sahip olduğunu kanıtladı. Bir dönem kendi ayakları üzerinde durmayı tercih eden ve dünyanın en ünlü modacılarının defilelerinde mankenlik yaparak büyük paralar kazanan Ivanka, geçen yıl adını tescil ettirdi. Babasının ve annesinin en büyük mirasçısı olan Ivanka, ilerki yıllarda adını, kendi üreteceği kozmetik ürünleri serisinde, giysi ve takı koleksiyonunda kullanmayı planlıyor.

Julia Louis Dreyfus:
Fransız dolar milyarderi Gerard Louis Dreyfus’un kızı 45 yaşındaki Julia Louis-Dreyfus, dünyanın ’en seksi’ mirasyedileri arasında yaşça en büyük olanı. Julia Louis Dreyfus’un doğuştan şanslı olmasının yanısıra, başka bir özelliği daha var: Doğuştan yetenekli olması. Dreyfus’un "Seinfeld" dizilerindeki Elaine rolüyle kazandığı Emmy ve Altın Küre ödülleri bulunuyor.

Anna Anisimova:
Metal, maden ve emlak ticareti yapan Rus asıllı dolar milyarderi Vassily Anisimov’un kızı Anna Anisimova, en seksi ve en genç mirasyedilerden. New York Üniversitesi’nde öğrenimini sürdüren 21 yaşındaki Anisimova, geçtiğimiz iki yaz toplam 950 bin dolar, bu yaz da 600 bin dolar vererek Long Island’ın doğusunda zengin ve eğlenceli yaşam tarzıyla ün salan Hamtons’da kiraladığı evle, New York’un hem sosyete hem de emlak piyasasına daldı. Rusların Paris Hilton’u olarak da anılıyor. Eski manken ve çiçeği burnunda iş kadını Anna, New York Yime Warner Center’da kendi adına 15 milyon dolara bir daire satın aldı.

Georgina Bloomberg:
New York Belediye Başkanı Michael Bloomberg’in kızı Georgina, ’en seksi mirasyediler’ arasında, en az medyatik olanı. New York Üniversitesi’nde part-time öğrenci olan 23 yaşındaki Georgina Bloomberg, yalnızca dersleri ile ilgili New York’a geliyor, geri kalan zamanını Florida’nın Wellington kentinde geçiriyor. At eğiticiliği ve biniciliği konularında çok yetenekli olan mirasyedinin çeşitli madalyaları da var. Georgine şu sıralar 2008 Olimpiyatları’na hazırlanıyor.

Amanda Hearst:
Amerikan yayıncılık kralı William Randolph Hearst ile Patty Hearst’ün kızı. Sosyeteye, Paris’te düzenlenen Grillon Haute Couture Balosu’nda "Milyar dolarlık bebek" olarak tanıtıldı. Soylu bir aileden geliyor. Aristokrat kuzeni Lydia Hearst Shaw’dan büyük destek görüyor. Amanda, "Paris de kim oluyor?" dedirtecek kadar güzel bir sarışın. Elite model ama süper modellere özgü havalı bir yürüyüşü var. Amerikan sosyetesinin en gözde bekarlarından olan Amanda’nın yıllık bakım ve makyaj malzemelerine harcadığı para 136 bin doları aşıyor.

Lydia Hearst Shaw:
Amanda Hearst ile teyze kızları olan Lydia, Amerika’da medya dünyasının varislerinden ve aynı zamanda aktrist olan Patty Hearst ile Hearst şirketinin güvenlik müdürü Bernad Shaw’ın kızı. Geçtiğimiz aylarda İtalya’da yayınlanan Vogue’un kapağını süsleyen en genç ve ’en seksi mirasyediler"den Lydia Hearst Shaw 21 yaşında. Lydia da hem Aristokrat hem de çok zengin bir aileden gelmenin sağladığı tüm olanakları kullanıyor.

Nicky Hilton:
Paris Hilton’un küçük kızkardeşi Nicky Hilton da Hiton Otelleri’nin varislerinden. Liseye başladığı yıllarda tasarladığı el çantaları ile moda dünyasına atılmaya hazırlanan 22 yaşındaki mirasyedi Nicky, "Chick by Nicky Hilton" markasını yaratmaya çalıştı. Tasarımcılığının yanı sıra, modellik ve amatör olarak oyunculuk da yapıyor.

Aerin Lauder:
New York moda gösterileri ve defilelerinde en çok fotoğrafı çekilen ünlülerden biri olan Aerin Lauder, kendi adını taşıyan ünlü kozmetik ürünleri markası Estee Lauder’in torunu. Babaannesinin, 2004 yılında ölümünün ardından, okulunu bitirdikten sonra doğrudan aile işine giren Aerin, milyonlarca dolarlık bir imparatorluğun başına geçmeyi başardı.

Dylan Lauren:
Dünyaca ünlü moda tasarımcısı Ralph Lauren’in 3 kızından biri olan Dylan Laauren, baba mesleğini seçmek yerine ’şekerciliği’ seçen mirasyedilerden. Çocukları büyüleyen yüzlerce çeşit renk renk şekerler sattığı bir dükkanla işe başlayan Lauren küresel bir şekerci ağı kurmayı hedefliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!