Michael perişan

Güncelleme Tarihi:

Michael perişan
Oluşturulma Tarihi: Mart 22, 2005 01:45

Michael Jackson dünkü duruşmasına iki kişinin kollarında gelebildi. Zorlukla yürüyen ve dava sırasında titreyip hıçkıran Jackson, duruşma sona ermeden salonu terk etti.

Zor yürüyor

Çocuklara cinsel tacizde bulunmaktan 31 Ocak’ta yargılanmaya başlayan Michael Jackson, devam eden mahkemesinin dünkü duruşmasına da geç geldi. İki kişi arasında zorlukla yürüyerek mahkeme salonuna giren Jackson’un kısa süre katıldığı duruşma sırasında hıçkırdığı ve titrediği görüldü. Ünlü şarkıcının salonu terk etmesinin ardından duruşma ertelendi. Jackson geçen hafta da bir saat geç kaldığı duruşmaya son anda pijamalarıyla gelmişti.

Hayranları ağladı

Jackson’ın duruşmaya katılan bazı hayranları ünlü yıldızın bu halini görünce gözyaşlarına boğuldu. Michael Jackson’ın sağlığı hakkında resmi açıklama yapılmazken bir mahkeme çalışanı, pop yıldızının soluma zorluğu çektiğini kaydetti. ‘Pop’un Kralı’ olarak bilinen 46 yaşındaki şarkıcı, 2003 yılında 13 yaşında bir çocuğa cinsel tacizde bulunmak ve zorla içki içirmekten yargılanıyor. Michael Jackson’ın 20 yıl ağır hapsi isteniyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!