Michael Jackson’a aşk mektubu

Güncelleme Tarihi:

Michael Jackson’a aşk mektubu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2012 01:47

Ünlü Afro-Amerikan yönetmen Spike Lee’nin ‘Bad25’ adlı Michael Jackson belgeseli, Venedik Film Festivali’nde yarışma dışı olarak gösterildi ve büyük beğeni kazandı.

Haberin Devamı

Üç yıl önce ölen ünlü şarkıcı Michael Jackson’ın 1987’de piyasaya çıkan ‘Bad’ albümü nedeniyle filminin adını ‘Bad25’ koyan Spike Lee, “25 yıl sonra kendisini bu şarkı ile anmak istedim. Aslında bu belgesel ona aşk mektubumdur. Ona herkes gibi ben de âşık oldum” dedi.
Spike Lee yaptığı açıklamada “Onun yerinde olmak, Tanrı’nın verdiği bu yeteneklerden ben de faydalanmak isterdim. Gerçekten olağanüstü bir insan, olağanüstü bir şarkıcı ve olağanüstü bir varlıktı” şeklinde konuştu.

Başka bir gezegenden

Spike Lee, Michael Jackson’ın öldüğü gün hayata küstüğünü, iPod’una bütün albümlerini koyarak bir odada inzivaya çekildiğini ve haftalarca şarkılarını dinleyerek ağladığını söyleyerek, “O benden sadece 1 yaş küçüktü. Ben ‘Jackson 5’ şarkılarını dinleyerek büyüdüm. Bugün ise siyahi çocuklar ‘Bad’ ve ‘Thriller’ albümlerini dinleyerek, onu örnek almaya çalışıyorlar. Bakın benim 15 yaşında bir oğlum var ve adı Jackson. Ben öylesine tutkuluydum Michael’a. Çünkü o başka bir gezegenden gelmiş gibiydi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!