Mesudiyeliler ’yol’ istiyor

Güncelleme Tarihi:

Mesudiyeliler ’yol’ istiyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2006 00:00

Ordu Mesudiyeliler, ilçenin sorunlarını İstanbul’da düzenlenen "15’inci Mesudiye İlçe Kurultayı"nın 2’nci Değerlendirme Toplantısı’nda tartıştı.

Şişli Belediyesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya, Mesudiye Kaymakamı Yakup Tat, Mesudiye Belediye Başkanı Ahmet Baki Yılmaz, Mesudiye Gelişme Vakfı (MEGEV) Başkanı Prof. Dr. Aziz Ekşi, Ordu Mesudiye Sesi Gazetesi Kurucusu ve Yayın Danışmanı Sefai Uzunyurt, belde belediye ve Mesudiye Köy Dernekleri’nin başkanları ile İstanbul’da yaşayan Mesudiyeliler katıldı.

"Mesudiye’nin en büyük sorunlarının başında ulaşım geliyor" diyen Mesudiyeliler Derneği Genel Başkanı Süleyman Uluocak sözlerine şöyle devam etti: "Bu yüzden Karadeniz’i Akdeniz’e bağlayacak olan ve yapımı süren yol çalışması bizim için çok büyük önem taşıyor. Çünkü, Dereyolu diye tabir ettiğimiz bu yol tamamlandığı zaman Mesudiye Merkez ile Ordu arasındaki ulaşımımız, 2.5 saatten 45 dakikaya inecek. Biz bu yolun Mesudiye Merkez’den de geçerek Akdeniz’e bağlanmasını ve bu yolun köylerimizde bağlantı yollarının da yapılmasını istiyoruz."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!