Meryem Uzerli Berlin’e mi dönüyor?

Güncelleme Tarihi:

Meryem Uzerli Berlin’e mi dönüyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2016 19:35

Muhteşem Yüzyıl dizisi ile adını duyurmayı başaran, ancak tükenmişlik sendromuna yakalanarak diziden ayrılan ve Berlin’e dönen Meryem Uzerli’nin üst üste yaşadığı başarısızlıklardan sonra tekrar Berlin’e döneceği iddia ediliyor. Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Dört sezon yayınlanan ve ilgiyle takip edilerek reyting rekorları kıran Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı “Hürrem Sultan” karakteri ile adını duyurmayı başaran ve Türk halkının gönlünde taht kuran Meryem Uzerli, aynı dönemde sevgilisi Can Ateş ile yaşadığı sorunların üstesinden gelemeyerek ‘Tükenmişlik Sendromu’ yaşamıştı. Şöhret ve Can Ateş ile yaşadığı sorunları kaldıramayarak diziden ayrılan ve Berlin’e dönen Meryem Uzerli’nin “Gecenin Kraliçesi”nde de beklenen başarıyı yakalayamayınca tekrar Berlin’e döneceği konuşuluyor. İşte detaylar…

Bir süredir Berlin’de yaşayan Meryem Uzerli, Türkiye’ye dönüş yaparak yeni projelerini hayata geçirmişti.

Annemin Yarası

Haberin Devamı

Başrolleri Murat Yıldırım ile paylaştığı, büyük umutlarla başlayan “Gecenin Kraliçesi” dizisinde de Uzerli, beklediği ilgiyi göremedi. Bir de vizyona yeni giren “Annemin Yarası” sinema filmi de beklenen gişe rakamlarına ulaşamadı.

Hal böyle olunca, üst üste yaşadığı başarısızlıktan sonra Meryem Uzerli’nin tekrar Berlin’e döneceği konuşulmaya başlandı.

Kariyerindeki başarısızlık nedeniyle morali hayli bozuk olan Meryem Uzerli’nin Mayıs ayından itibaren Türkiye’ye veda edeceği ve yeniden Berlin’de yaşamaya başlayacağı söyleniyor.

Uzerli’nin filmi, ilk 3 günde sadece 101 bin 586 kişi tarafından izlendi.

BAKMADAN GEÇME!