Mayıs Kraliçesi 11. son bölüm fragmanı yayında! - final izle

Güncelleme Tarihi:

Mayıs Kraliçesi 11. son bölüm fragmanı yayında - final izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 31, 2016 13:57

Mayıs Kraliçesi dizisi 2 Şubat'ta ekrana gelecek 11. final bölümüyle seyircilerine veda edecek. Dizinin yayından kaldırılmasıyla ilgili olan oyuncu Hatice Aslan olay yaratan açıklamalarda bulunmuştu. Peki; Mayıs Kraliçesi final bölümünde neler olacak?, Hatice Aslan hangi açıklamalarda bulundu? İşte detaylar...

Haberin Devamı

Yağmur Tanrısevsin, Samet Sırmalı, Ahmet Olgun Sünear, Burak Hakkı, Derya Şensoy ve Hatice Aslan'ın başrollerini paylaştıkları Show TV dizisi Mayıs Kraliçesi, 2 Şubat'ta ekrana gelecek final bölümünden sonra ekranlara veda ediyor.

Bu durum dizinin takipçilerini üzdü. Konuyla ilgili olarak dizinin oyuncularından Hatice Aslan olay yaratacak açıklamalarda bulundu. İşte Hatice Aslan'ın o açıklaması:

Hatice Aslan, "Elimize final niteliğinde bir senaryo geldi. Herkes kendi işini yaparsa sorun kalmaz. Senaryo yazarımız çok az, kimse kendi işini yapmıyor. Senaristlerin önü açılmalı, herkes kendisi yazmak istiyor” diyerek Mayıs Kraliçesi yönetimine sitem etti.

Mayıs Kraliçesi 2 Şubat akşamı 11. final bölümüyle son defa ekrana gelecek. Peki; Dizinin 11. bölümünde neler yaşanacak? İşte; Mayıs Kraliçesi 11. final bölümü fragmanı;

Haberin Devamı

Mayıs Kraliçesi 11.Bölüm Fragmanı

Mayıs Kraliçesi'nin Hikayesi:

Bebekken ailesinden koparılan bir kız çocuğunun hayatı, yıllar sonra gerçek ailesiyle kesişir. Nehir gerçek annesi olduğunu bilmeden Asu’nun kocasının tersanesinde işe başlar. Öldü bildiği kızı yanı başında olmasına rağmen Asu bu durumdan habersizdir. Kader anne kızı bir araya getirmiştir. Kızını öldü bilen bir kadın ve öz annesini başka bir kadın sanan kaynak işçisi güzel bir kızın yüreklere dokunacak hikayesi.

Mayıs Kraliçesi'nin Oyuncuları:

Yağmur Tanrısevsin, Ahmet Olgun Sünear, Samet Sırmalı, Hatice Aslan, Kazım Akşar, Erkan Taşdöğen, Burak Hakkı, Derya Şensoy, Serhan Onat, Süeda Çil, Cansın Özyosun, Selçuk Borak, Dorukcan Özgüler, Karel Sinem Gürtekin.

BAKMADAN GEÇME!