Yasak Elma yeni bölüm fragmanına asansör sahnesi damga vurdu

Güncelleme Tarihi:

Yasak Elma yeni bölüm fragmanına asansör sahnesi damga vurdu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 23, 2018 12:17

Yasak Elma dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi günleri yayınlanan Yasak Elma’nın 11. bölüm fragmanı asansör sahnesinden oluşuyor. Alihan, Zeynep’ten uzak duramayınca komik görüntüler ortaya çıkıyor. İşte Yasak Elma yeni bölüm fragmanı ve son gelişmeleri hatırlamak isteyenler için kısa bir özet!

Haberin Devamı

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna ve Eda Ece'nin başrollerini paylaştığı Yasak Elma, ekran macerasında 10 haftayı geride bıraktı. Dizinin 21 Mayıs tarihli son bölümünde Yıldız’a oynanan oyun, Erim’in rahatsızlığı ve Zeynep’in şirketten ayrılma konusu ön plana çıktı. Son bölüm finaline ise Ender'in eve dönüşü damga vurdu. Erin'in hastalığı nedeniyle zor bir seçim yapması gereken Halit'in kararını merak eden izleyiciler fragmanı bekliyordu. Ancak Yasak Elma'nın 11. bölüm fragmanındaki detay Alihan - Zeynep cephesinden geldi. Ayrılık kararına rağmen Zeynep'ten uzak duramayan Alihan'ın ona yakın olma çabaları komik görüntüleri ortaya çıkardı. 

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Alihan'ın korkuları yüzünden verdiği ani karar, Zeynep'i perişan etti ve işten ayrılmaya karar verdi Alihan ise ondan ayrılmasına rağmen onu her gün görmemeyi kabul edemedi. Bu arada şirkete Alihan'ın Amerika'da çalışan üst düzey yöneticisi Cem genel müdür olarak geldi. Erim'in anı rahatsızlığı Halit'i hayati bir karar vermek zorunda bıraktı.

Haberin Devamı

BAKMADAN GEÇME!