Vuslat dizisinin son bölümünde neler yaşandı? Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Vuslat dizisinin son bölümünde neler yaşandı Yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2019 18:12

Vuslat dizisi ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine heyecan seviyesi yüksek anlar yaşatmaya devam etti. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Kerem Nehir ile birlikte yeni bir oyun oynadı. Son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Haberin Devamı

Vuslat dizisi yayınlanan 11. son bölümüyle izleyicilerine şoke eden anlar yaşattı. Dizinin yayınlanan son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Vuslat dizisinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1’in sevilen dizisinin bu haftaki on birinci bölümünde Feride, Yalçın’a videoyu teslim etmekten son anda vazgeçer. Aziz’in evden taşınma haberi Perihan’ı çileden çıkartır. Kerem ile Sultan fotoğrafta gördükleri kişinin peşine düşerken, Yalçın’ı da beklenmedik bir sürpriz bekler. Kerem, karakola giderek komisere bir teklifte bulunur. Fırat, hastalığı halen devam eden Aneta’yı eve getirir. Eve geri dönen Fırat evle ilgili yaşananların hepsini öğrenir. Perihan, Nehir ile Aziz’in nişanını yapmaya karar verir. Kerem, Nehir ile birlikte yeni bir oyun oynar. Şirkette çok ciddi krizleri arka arkaya yaşan Aziz, Salih Baba’yı ziyaret eder.

BAKMADAN GEÇME!