Viyana’dan barış mesajları

Güncelleme Tarihi:

Viyana’dan barış mesajları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2014 17:13

AVUSTURYA’da Yeşiller Partisi’nin Türkiye’den iş göçünün 50’nci yılını kutlamak amacıyla düzenlediği konserde Sezen Aksu ve Kardeş Türküler sahneye çıktı.

Haberin Devamı

Viyana’daki Wiener Stadthalle’de gerçekleşen konserde Ara Dinkjian ile aynı sahneyi paylaşan Aksu, gecenin sonunda barış mesajları verdi. Bis’e çıktığında okuduğu “Viyana’daki Wiener Stadthalle’de gerçekleşen konserde Ara Dinkjian ile aynı sahneyi paylaşan Aksu, gecenin sonunda barış mesajları verdi.Ağladıkça”yı Ahmet Kaya’ya ithaf eden sanatçı, Kürt-Türk sorununa değindi: “Ahmet Kaya’nın şahsında hayatlarından çaldığımız herkes için bu şarkı. İçimiz ne kadar yanarsa yansın, biz bu günahın ortaklarıyız. Bununla yüzleşmek zorundayız.” Aksu, sözlerine şöyle devam etti: “Hepimiz aynı yerde duruyoruz; siz de, biz de. Eşitsizliğe, adaletsizliğe, haksızlığa ve çoğunluğun azınlığa ettiği işkenceye karşı, zulme karşı buradayız. Biz az değiliz. O kadar yürekten ve ciğerden adaletin yanında duruyoruz ki, en sonunda biz kazanacağız. Ben buna bütün kalbimle inanıyorum.”

Haberin Devamı


Madonna Abla
Konserine esprileriyle renk katan Sezen Aksu, kendisine abla denilmesinden hoşlanmadığına da söyledi: “Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şey yok. Madonna Abla, Jennifer Teyze diyor muyuz?”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!