Vatan Şaşmaz'ın yerine Bekir Aksoy geldi

Güncelleme Tarihi:

Vatan Şaşmazın yerine Bekir Aksoy geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 01, 2018 16:06

Daha önce Vatan Şaşmaz'ın sunduğu TRT Haber'de yayınlanan Bir Fikrin mi Var Türkiye, yeniden başlıyor. Programı yeni sezonda Bekir Aksoy sunacak.

Haberin Devamı

27 Ağustos 2017'de Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz'ın sunduğu, TRT Haber'de yayınlanan 'Bir Fikrin mi Var Türkiye' programının yeni sunucusu belli oldu. Geçen sezon Vatan Şaşmaz'ın sunduğu programı yeni sezonda Bekir Aksoy sunacak.

BEKİR AKSOY KİMDİR?

'Bir Fikrin mi Var Türkiye' programının yeni sunucusu Bekir Aksoy, 18 Mart 1969 tarihinde Ankara’da dünyaya geldi. 1992 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun oldu. Damdaki Kemancı oyunu ile tiyatroya adım atan ünlü oyuncu, Gülriz Sururi ve Kent Oyuncuları ile adını iyice duyurdu.

Tiyatronun ardından birçok dizi ve sinema projesinde boy gösteren Aksoy, Doktorlar dizisindeki kalp cerrahı Suat rolüyle milyonlarca kişi tarafından tanındı. Bekir Aksoy, Doktorlar dizisinin yanı sıra Ömerçip ve Abdülhamit Düşerken filmlerinde de oynayarak sinemada da hatırı sayılır bir başarı elde etti. Ünlü oyuncu 5 Eylül 2013’te 25 yaşındaki manken Derya Çavuşoğlu ile evlendi ve 25 Mart 2014 tarihinde Emir Berk adından bir erkek evlat sahibi oldu. Çiftin evlilikleri 3 yıl sürdü.

Haberin Devamı

Vatan Şaşmazın yerine Bekir Aksoy geldi

Onlarda sevgili bizde sevgili | Her şey hakkında her şey

BAKMADAN GEÇME!