Ünlülerin şaibeli aşkları

Güncelleme Tarihi:

Ünlülerin şaibeli aşkları
Oluşturulma Tarihi: Eylül 18, 2015 08:21

Şöhret gerçekten zor iş. Sürekli göz önünde olanların hayatları onları bazen uzaktan tanıyan bazen de hiç tanımayan insanlar tarafından mercek altına alınıp didik didik inceleniyor. Buna aşkları ve evlilikleri de dahil.

Haberin Devamı

Hatta bu aşkların ve evliliklerin "reklam olsun" diye yaşandığı iddiaları bile ortaya atılıyor.

Aslına bakılırsa Hollywood'da da ülkemizde de aşkları konusunda kafalarda soru işaretleri uyandıran ünlü çiftler var. Üstelik bu iddiaların hangisinin gerçek olduğu hiçbir zaman kanıtlanamaıyor. Tabii eğer aşkı yaşayan kişilerden biri bunu itiraf etmemişse.

Gösteri dünyasının en 'şaibeli' aşklarını hatırlayalım istedik.

YOKSA YALAN MIYDI ?

Ünlülerin şaibeli aşkları

High School Musical adlı diziyle genç yaşta yıldızı parlayan Vanessa Hudgens ve Zac Efron'ın aşkının "sahte" olduğu yıllardır konuşuluyor. Kamera karşısında birbirine aşık genç bir çifti canlandıran Hudgens ve Efron'ı, hayranları gerçek hayatta da öyle görmek istedi. İddialara göre iki genç oyuncu biraz yapım şirketinin senaryosuna biraz da kendi senaryolarına uyarak hayranlarına görmek istediklerini gösterdi. Paparazzilerin objektifleri karşısında deli gibi aşık bir çift izlenimi yarattılar. Ama kameralar kapalıyken neler olduğundan kimse emin değil. High School Musical ekrana veda ettikten sonra onlar da yollarını ayırdılar. Yani dizi bitti aşk da bitti.

Haberin Devamı

İHANET SON NOKTAYI KOYDU

Ünlülerin şaibeli aşkları

Haklarında benzer bir iddia ortaya atılan ünlü çiftlerden biri de Robert Pattinson ve Kristen Stewart. Alacakaranlık serisiyle ünlenen genç oyuncuları; hayranları birbirine çok yakıştırdı.Film gişeleri 'sallarken' Pattinson ve Stewart'ın da gerçek hayatta da aşk yaşadıkları duyuldu. Bazı eleştirmenler genç oyuncuları "filminizin reklamı için bunu yapıyorsunuz" diye eleştiri bombardımanına tutarken, Rober Pattinson bu iddiaları yalanladı. Kristen Stewart'ın ihaneti ise ilişkiye son noktayı koydu. Genç çift toparlamaya çalıştıysa da hiçbir şey eskisi gibi olmadı.

BİRKAÇ ŞARKILIK İŞ DEĞİL

Haberin Devamı

Ünlülerin şaibeli aşkları

Profesyonel amaçlarla ilişki yaşadıkları ileri sürülen ünlü çiftlerden biri de Harry Styles ise Taylor Swift oldu. Swift'in I Knew You Were Trouble ve Style ardlı şarkılarını Styles için bestelediği zaten biliniyordu Ama genç çiftin ilişkisi sadece birkac şarkılık değildi iddialara göre. Kariyerinin zirvesine çıkmış iki ünlü gencin aşkı hayranlarının her zaman ilgisini çekecek bir durumdu. Yine ileri sürüyenlere göre Styles ve Swift de bu durumdan kariyerleri adına yararlandı. Bir süre sonra da yollarını ayırdılar.

ÇOCUK DA BU İŞİN İKRAMİYESİ

Ünlülerin şaibeli aşkları

Haberin Devamı

İşte Hollywood'daki sahte aşk hatta evlilik iddialarının en ağırı... İleri sürülenlere göre Tom Cruise ile Katie Holmes'un evliliği de sahteydi. Hepsini sırayla anlatalım. Bir söylentiye göre Tom Cruise; hakkında ortaya atılan eşcinsel olduğu yolundaki iddialardan bıkmıştı. Aktörün, Nicole Kidman'dan boşandıktan sonra özel yaşamını kapalı kapılar ardında tutması da bu söylentileri güçlendirmişti.

ABD magazin basınının iddiasına göre Katie Holmes'ten önce çok sayıda kadın Tom Cruise ile tanıştırılmış ve anlaşmalı evlilik önerilmişti. Beş yıl sürecek bu evlilik için de kadınlara hatırı sayılır bir ücret teklif edilmişti. Üstelik bir çocuk sahibi olurlarsa bu da işin ödülü olacaktı.

Haberin Devamı

Ama sonunda Crues'un üyesi olduğu Scientology tarikatı tarafından bu iş için Katie Holmes seçildi. Çift İtalya'da görkemli bir şekilde evlendi. Zaten o sırada yanlarında kızları Suri de vardı. Ancak Katie Holmes beş yılın ardından boşanma davası açtı. İşte tüm bunlar da bu evliliğin sahte olduğunu ileri sürenlerin seslerini daha çok yükseltmesine neden oluyor.

TAMAMEN REKLAM İLİŞKİSİYDİ

Ünlülerin şaibeli aşkları

Eski manken yeni şarkıcı Ece Gürsel işadamı Hakan Tankut ile bir süre aşk yaşadı.. Hatta ikili nişanlandı..Ancak Gürsel'in sonradan yaptığı açıklamalar işin hiç de göründüğü gibi olmadığını ortaya koydu. Gürsel " "O aşk değildi, tamamen reklam ilişkisiydi. Nişanlanmak da oyunun parçasıydı" diye konuştu.Hakan Tankut ise bu iddialara cevap ermekte gecikmedi. Tankut, manken Ece Gürsel'le yaklaşık 6 ay süren bir aşk ilişkisi yaşadıklarını belirterek şunları söyledi: "Yaşadığımız ilişkinin en yakın şahidi annesidir. Nişan yüzüklerini evde annesi takmıştı. Aynı akşam İzzet Çapa'nın mekanında nişanımızı dostlarımızla kutladık. Reklama asla ihtiyaç duymadım. Hayatımdan Ece Gürsel gibi çok kadın geldi geçti, hepsine de hak ettiği değeri verdim. Ben artık çapkınlık işlerinden elimi ayağımı çektim, ülkemde ve yurtdışında işlerimin peşinde koşuyorum"

Haberin Devamı

DUDAK UÇUKLATAN İDDİA

Ünlülerin şaibeli aşkları

Kıvanç Tatlıtuğ ile kendisinden yaşça büyük Meltem Cumbul'un aşkı magazin gündemine kelimenin tam anlamıyla bomba gibi düştü...Ardından gelen iddialar da işin tuzu biberi oldu... İddiaya göre Cumbul'un oynadığı Aşk Yakar dizisinin bir türlü beklenilen reytinge ulaşmaması üzerine yapımcılar ilginç bir yönteme başvurdu... Buna göre Cumbul, o sıra da çok gözde olan Aşk-ı Memnu dizisinin yıldızı Kıvanç Tatlıtuğ aşk yaşayacaktı. İkili önce Zekeriyaköy'de yakalandı sonra da tatil görüntüleri basına yansıdı. İkilinin ilişkisi fazla uzun ömürlü olmadı.

BAKMADAN GEÇME!