Ünlüler akın etti

Güncelleme Tarihi:

Ünlüler akın etti
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2014 17:43

Murat Boz ve Büşra Pekin’in başrolü paylaştığı “Hadi İnşallah”ın galası, önceki akşam Kanyon’da yapıldı. Ali Taner Baltacı’nın yönettiği filmin galasına sanat dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı.

Haberin Devamı

Davetliler arasında Acun Ilıcalı, Hadise, Demet Akbağ, Gupse Özay, Ahmet Kural, Sertab Erener, Emrah, Burcu Kara, Ezgi Mola, Özge Özpirinçci ve Şahin Irmak da vardı. Filmin uyarlandığı kitapların yazarı Pucca da gecede oyuncuları yalnız bırakmadı. Ankara’da geçen 4 yılın ardından İzmir’deki ailesinin yanına dönen ve mutsuz bir yaşam sürerken iş görüşmesi için gittiği yerel televizyon kanalında hayatının aşkıyla karşılaşan Pucca’nın öyküsünü anlatan “Hadi İnşallah”, yarın vizyona girecek.

Minnoş geliyor musun?

Transparan kazağıyla dikkat çeken Hadise, filmi izlemeden geceden ayrıldı. Şarkıcı, “Murat bana ‘Minnoş galama geliyor musun?’ diye sordu, ben de ‘Tabii ki’ dedim. Ama bir organizasyona katılmam gerektiği için gitmem gerekiyor” dedi. Hadise, yeni sevgilisi Hakan Baş’la ilgili soruları ise yanıtsız bıraktı.

Haddim değil

Haberin Devamı

Galaya yakın arkadaşı Gupse Özay’la gelen İrem Sak, Murat Boz’un oyunculuğunu nasıl bulduğu sorusuna şöyle yanıt verdi: “Kimsenin oyunculuğunu eleştirmek haddim değildir. Benim daha bir sinema filmim bile yok ki, nasıl eleştiri yapayım?”

Düğün Dernek 2 geliyor

Geceye “Kardeş Payı”ndaki rol arkadaşlarıyla gelen Ahmet Kural, “Önümüzdeki yıl Düğün Dernek 2’yi çekeceğiz” dedi.

Büyük iş çıkarmış

Galaya abisi Serdar Erener’le gelen Sertab Erener, “Murat gerçekten büyük iş çıkarmış” dedi. Demir Demirkan’la ayrılığı hakkındaki sorulara ise yanıt vermedi: “Bu sorulara cevap vermiyorum.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!