Ulan İstanbul” en çok izlenen dizi oldu

Güncelleme Tarihi:

Ulan İstanbul” en çok izlenen dizi oldu
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2014 11:45

Kanal D’nin yeni dizisi “Ulan İstanbul” günün en çok izlenen dizisi oldu, sosyal medyada da gündem yarattı!

Haberin Devamı

Kanal D’nin başrollerini; Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay’ın paylaştıkları, yapımını D Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Murat Onbul’un yaptığı, senaryosunu da Uğraş Güneş’in kaleme aldığı yeni dizisi “Ulan İstanbul” Pazartesi (23 Haziran) akşamı ekrana gelen ilk bölümü, A/B SES’te yüzde 4.95 reyting ve yüzde 20.41 izlenme payı ile günün en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi sosyal medyada da çok konuşuldu ve gündem yarattı. İzleyicilerin yoğun şekilde attıkları beğeni ve tebrik mesajlarının birkaçı şöyle;

Şükran Ovalı

Pek güzel iş, ne güzel ekip!döktürmüşsünüz be...

Haberin Devamı

Kaan Yıldırım

İyi güldük be İstanbul:)

Deniz Bilecik

Ulan Istanbul keyifli, hos, komik bir dizi olmuş

İlk bölümü birlikte izlediler

“Ulan İstanbul”un oyuncuları ve yapım ekibi, dizinin ilk bölümünü İstinye’deki Urza Restaurant’ta birlikte izlediler. Heyecanları gözden kaçmayan oyuncular ve ekip çalışanları, bölüm sonunda alkışlar eşliğinde hem başarılarını kutladılar hem de birbirlerini tebrik ettiler.

Ulan İstanbul” en çok izlenen dizi oldu


İnternet reklamları dikkatleri çekti

Ulan İstanbul” dizisi dijital pazarlama çalışmaları içinde, özelikle bir proje çok dikkat çekti ve kullanıcılardan büyük ilgi gördü. Dizinin 4 ana karakteri üzerinden yapılan çalışmada; karakterler, bannerın üzerine mousela gelen kullanıcıların ok işaretini çalıp kaçıyor ve ardından bannerda “Nevizadeler’in ne zaman ne yürüteceği belli olmaz” mesajı çıkıyor.

BAKMADAN GEÇME!