Uğur Pektaş kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Uğur Pektaş kimdir
Oluşturulma Tarihi: Mart 06, 2018 15:10

Maneviyata yönelen Uğur Pektaş, gelen oyunculuk tekliflerine, ‘öpüşmeme’ şartı koydu. Uğur Pektaş’ın özel yaşamı, yaşı ve kariyeri yeniden gündeme geldi. Peki Uğur Pektaş kimdir?

Haberin Devamı

Uğur Pektaş, 16 Nisan 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Yoga, aikido ve tai chi sporlarıyla ilgilenen Uğur Pektaş, lisansını Kocaeli Üniversitesi Otelcilik Bölümü'nde tamamladı. Aynı zamanda Tur rehberliği yaptı, bir bira firmasının parti ekibinde organizatör olarak çalıştı. Uğur Pektaş’ın ekran macerası Survivor yarışmasıyla başladı.

2005 yılında katıldıüı Survivor Türkiye yarışmasında birinci oldu. Acun Ilıcalı sayesinde keşfedilen Uğur Pektaş, Kuşdili ve Düşler ve Gerçekler dizilerinde yer aldı. Arka Sokaklar dizisi ile büyük ses getirdi. Başrollerinde ise Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Uğur Pektaş, Alp Korkmaz, İlker İnanoğlu, Gamze Özçelik, Berk Oktay, Çağla Kubat oynadığı Arka Sokaklar dizisinde Komiser Murar karakterine hayat verdi. 

Haberin Devamı

Uğur Pektaş, 19 Haziran 2008 tarihinde, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Gamze Özçelik ile evlendi. 30 Ocak 2010 tarihinde Murathan adında bir oğlu olmuştur. 26 Aralık 2011 tarihinde boşandı.

 

BAKMADAN GEÇME!