Tuğba Özay: Boşanma kıyafeti de yapılsın

Güncelleme Tarihi:

Tuğba Özay: Boşanma kıyafeti de yapılsın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 06, 2016 11:02

Manken ve şarkıcı Tuğba Özay, evlenen kızlar için gelinlik hazırlayan modacıların, boşananlara da özel kıyafet hazırlamasını önerdi.

Haberin Devamı

Bodrum’daki programı öncesi İzmirli modacısı Jeyan Gedik’e uğrayan ve hazırlanan kıyafetleri teslim alan ünlü manken ve şarkıcı Tuğba Özay, katıldığı ve 3 ay yarıştığı Survivor 2016’da tuvalet kağıdının üzerine şarkı sözü yazabilmek için kalem çalmasa, gelen enerjinin boşa gideceğini vurguladı ve "İyi ki çalmışım. Öteki türlü ’Bir Şey Söylemek İstiyorum’ adlı şarkım olmayacaktı. ’Pes etme’ adlı albümüm bayram sonrası çıkıyor. Albümün çıkış şarkısı ’Bir Şey Söylemek İstiyorum’ adlı şarkıma Ajda Pekkan’ın dansçılarının yer aldığı, 4 ayrı kıyafet ile klip çekeceğiz" dedi.

Özay, eylül ayında İzmir’de olacağını ve İzmir, Muğla, Uşak civarında çekilecek Öfke filminde oynacağını da söyledi.

İLGİNÇ ÖNERİ
Evlenen kızlar için gelinlik hazırlayan modacıların, boşananlara da özel kıyafet hazırlamasını öneren Tuğba Özay, "Bir genç kadın gelin olurken nasıl ki özene bezene gelinlik hazırlanıyorsa, boşanan kadınlara da çok özel kıyafetler hazırlanmalı ve adama kıyafet aracılığıyla; ’Bak oğlum ne kaçırdığını gör. En azından kaybettiğin değer için hayıflan’ denmeli" dedi.

Haberin Devamı

Tuğba Özay: Boşanma kıyafeti de yapılsın

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!