Tolga Pancaroğlu kimdir? Sevgilisi Eda Pera Küçük kim?

Güncelleme Tarihi:

Tolga Pancaroğlu kimdir Sevgilisi Eda Pera Küçük kim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 19, 2018 09:59

Tolga Pancaroğlu, sevgilisi Eda Pera Küçük ‘e şiddet uyguladığı haberleriyle gündeme gelmeye devam ediyor. En son Baba Candır dizisiyle izleyici karşısına çıkan Tolga Pancaroğlu’nun yaşı, eğitimi ve kariyeri gibi bilgiler merak ediliyor. Peki Tolga Pancaroğlu kimdir? Sevgilisi Eda Pera Küçük kim?

Haberin Devamı

Sunucu sevgilisi Eda Pera Küçük’e şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Tolga Pancaroğlu, 1991 yılında doğdu. Üniversite eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankar aDevlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nde tamamlayan Tolga Pancaroğlu, ilk dizi deneyimini 2010 yapımı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile yaşadı. Çeşitli tiyatro oyunlarında da yer alan Tolga Pancaroğlu, Settar Tanrıöğen, Uraz Katgılaroğlu, Berna Koraltürk, Melis Tüzüngüç ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Baba Candır dizisinin ekibinde bulundu. Genç oyuncu aile dizisinde Egemen karakterine hayat verdi. Dizinin final yapması ardından dizi kariyerine ara veren Tolga Pancaroğlu, sunucu Eda Pera Küçük ile 1,5 yıldır ilişki yaşıyordu.

EDA PERA KÜÇÜK KİMDİR?

Bulgaristan göçmeni bir ailenin kızı olan Eda Pera Küçük, 15 Şubat 1990 yılında doğdu. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünde tamamlayan Eda Pera Küçük, sunuculuk yapmaktadır.

 

BAKMADAN GEÇME!