Tolga Pancaroğlu kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Tolga Pancaroğlu kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 16, 2017 13:19

Tolga Pancaroğlu şiddet iddialarıyla gündeme geldi. Sunucu Eda Pera Küçük, 3 yıldır beraberlik yaşadığı Tolga Pancaroğlu’nun kendisine şiddet uyguladığını söyledi. Şiddet iddiaları ardından ünlü oyuncunun özel hayatı merak konusu oldu. Tolga Pancaroğlu kimdir?

Haberin Devamı

Sunucu Eda Pera Küçük, konuk olarak katıldığı Renkli Sayfalar programında oyuncu sevgilisi Tolga Pancaroğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Daha önce şiddet iddialarıyla magazin sayfalarına konu olan Eda Pera Küçük, Tolga Pancaroğlu’nun kendisini merdivenlerden ittiğini söyledi. Söz konusu iddiaların ardından programa canlı yayınla bağlanan Tolga Pancaroğlu, hakkındaki iddialara yanıt verdi. Eski sevgilisinin kendi kendiğine düştüüğünü söyleyen Tola Pancaroğlu, "Ben kendisine asla ve asla şiddet uygulamadım. Kensini kafasını çaptı, onu hastaneye götüren benim. " dedi. 'Peki, Tolga Pancaroğlu kimdir?

Tolga Pancaroğlu, 1991 yılında İstanbul'da doğdu. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamdır. 2010 yılında rol aldığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. TRT ekranlarında yayınlanan; başrolü Settar Tanrıöğen, Uraz Katgılaroğlu, Berna Koraltürk, Melis Tüzüngüç ve Özgün Karaman'ın paylaştığı Baba Candır dizisinin kadrosunda yer almakta ve Egemen karakterini canlandırmaktadır.

BAKMADAN GEÇME!