Tanem Sivar kimdir? Tanem Sivar'ın eşi kim?

Güncelleme Tarihi:

Tanem Sivar kimdir Tanem Sivarın eşi kim
Oluşturulma Tarihi: Kasım 12, 2017 10:15

Köpekleri zehirlenen Tanem Sivar'ın özel yaşamı merak konusu oldu. Tanem Sivar, köpekleri Django ve Pamuk’u zehirlediğini iddia ettikleri komşuları ile ilgili açıklamalarda bulunmaya devam ediyor. Peki uzun süredir ekranlardan uzak olan Tanem Sivar kimdir? Tanem Sivar'ın eşi kim?

Haberin Devamı

Tanem Sivar, yaşadığı talihsiz olay nedeniyle gündeme geldi. Köpeklerinin komşuları tarafından zehirlendiğini ifade eden Tanem Sivar’a sosyal medyadan ve hayvanseverlerden destek yağıyor. Peki 2015 yılında yelken sporcusu Edhem Dirvana ile hayatını birleştiren Tanem Sivar kimdir?

Sunduğu programlarla tanınan Tanem Sivar, 1980 yılında ABD'de dünyaya geldi. Özel Marmara Kolejiden mezun oldu. Daha sonra San Diego State Üniversitesi'nden Televizyon, sinema bölümünden mezun oldu. Belli bir dönem Fox TV'de çalıştı. 2005 yılında Acun Ilıcalı'yla birlikte çalıştı. Lig TV’de 21 adlı spor programını sundu. 2013 itibarıyla CNN Türk'te "Cumartesi sabahları iki kahve arası" adlı programı sunmaktadır. 14 Aralık 2015 tarihinde yelken sporcusu Edhem Dirvana ile evlendi.

 

BAKMADAN GEÇME!