Survivor'da bu hafta kim elendi?

Güncelleme Tarihi:

Survivorda bu hafta kim elendi
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2016 07:16

TV 8'in ilgiyle izlenen yarışma programı Survivor'da eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elenen isim yapılan oylama sonucunda belli oldu. Survivor'da en az oyu alan Eda Akkaya yarışmaya veda etti. İşte Survivor'da yaşananlar...

Haberin Devamı

Dokunulmazlık oyununu ünlülerin kaybetmesi sonrasında oynanan bireysel dokunulmazlık oyununu ünlüler takımından Tuğba Özay kazandı. Yapılan ada konseyinde en çok ismi yazılan kişi olan aynı zamanda elenmesi için ilk belirlenen aday Yılmaz Morgül oldu. Survivor Ünlüler takımında dokunulmazlık oyununu kazanarak isim söyleme hakkı elde eden Tuğba Özay elenmesi için Yunus Günçe‘nin adını söyledi. Sonrasında yapılan sms oylaması sonucunda haftanın birincisi Atakan oldu ve isim söyleme hakkı kazanan Atakan, Eda Akkaya‘nın adını söyledi. Böylelikle yarışmaya veda edecek 3 isim Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve Eda Akkaya oldu.

Ada konseyinde yapılan sms oylaması sonucunda Survivor ünlüler takımında İbrahim Yattara haftanın birincisi oldu. Yattara adaya veda etmesi yönünde Nagihan’ın adını söyledi. Bu sonuçla Yılmaz Morgül, yunus Günçe, Eda Akkaya ve Nagihan arasından en az oyu alarak yarışmaya veda eden kişi Eda Akkaya oldu.

Survivorda bu hafta kim elendi

Haberin Devamı

Halkın verdiği oylarla bu haftanın birincisi Yattara elemeye çıkmak üzere dördüncü adayı Nagihan olarak belirledi.

Survivorda bu hafta kim elendi

Nagihan, Yunus Günçe, Eda ve Yılmaz Morgül arasında geçen oylamada en az oyu alarak adaya veda eden isim Eda oldu.

Survivorda bu hafta kim elendi

  

EDA AKKAYA KİMDİR?

Eski jimnastikçi, yeni oyuncu olan Eda Akkaya 18 Kasım 1990 yılında İstanbul’ da doğmuştur. Çok genç yaşlarda Jimnastik sporu ile ilgilenmiş ve son zamanlarda da oyunculuğa merakı olduğı için de Otuzbeşbuçuk Sanat Akademisi’nde oyunculuk eğitimi almış ve hemen peşinden da oyunculuğa başlamıştır. Eda Akkaya oyunculuk kariyerine öncelikle Kahireli Palas dizisinde Zerrin karakterini canlandırarak başlamıştır. hemen peşinden da ATV ekranlarında yayınlanan Kaçak dizisinde rol almıştır.

Haberin Devamı

Yer aldığı tüm projeler

İlişki Durumu: Karışık İlişki Durumu: Karışık (Candan) TV Dizisi 2015

Zeyrek ile Çeyrek 'Bir Ramazan... (Gülfem) TV Dizisi 2015

Üç Arkadaş (Dilara ) TV Dizisi 2014

Tut Sözünü (Kurpiyer) sinema Filmi 2014

Ankara'nın Dikmeni TV Dizisi

Kahireli Palas (Zerrin) TV Dizisi 2013

Bugünün Saraylısı TV Dizisi 2. Sezon 2014 1. Sezon 2013

Harem Harem (İstifade Nur Sultan) TV Dizisi 2012

Nakş-ı Dil Sultan (Cariye) TV Dizisi 2010

Sihirli Annem 5. Sezon Sihirli Annem TV Dizisi 5. Sezon

 

SURVİVOR ÜNLÜLER SMS SIRALAMASI SONUÇLARI


Survivor ünlüler takımı 4 kez SMS oylamasına çıktı. Bu hafta yapılan SMS oylamasında Avatar Atakan geçen haftanın birincisi olduğu için yer almadı. İşte ünlüler takımının bugüne kadar ki SMS sıralaması sonuçları;

Haberin Devamı

1. İbrahim Yattara
2. Ezgi Avcı
3. Nagihan Karadere
4. Yılmaz Morgül
5. Yunus Günçe
6. Eda Akkaya (elendi)
7. Mehmet

 NAGİHAN KARADERE BOMBASI

İbrahim Yattara SMS birinciliği kadar verdiği isimle de bombayı patlattı. Yattara 'Arkadaşlarıma ihanet etmek istemiyorum o yüzden ben Nagihan ismini söylüyorum' dedi.


YUNUS GÜNÇE ŞOKE ETTİ
Survivor'da Tuğba Özay tarafından ismi elenmek üzere verilen Yunus Günçe sergilediği tutumla şoke etti. Yunus Günçe ismini yazan Tuğba Özay ve Nagihan Karadere'ye yanaştı. Avatar Atakan'a tavır koyan Yunus Günçe bu ani rota değişikliği ile şaşkına çevirdi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!