Survivor birleşme partisi fragmanı! Fatih Terim Survivor'da

Güncelleme Tarihi:

Survivor birleşme partisi fragmanı Fatih Terim Survivorda
Oluşturulma Tarihi: Nisan 09, 2017 09:12

Survivor birleşme partisi için nefesler tutuldu. Zorlu mücadelenin bugünkü bölümünde adalar birleşecek, Ünlüler ve Gönüllüler aynı adada yaşamaya başlayacak. Survivor birleşme partisinde Fatih Terim damga vuracak. Peki, gecede başka neler yaşanacak? İşte, Fatih Terimi'n de dahil olduğu Survivor birleşme partisi fragmanı!

Haberin Devamı

Survivor birleşme partisi fragmanında renkli sahneler izleyicilerle buluştu. Dünkü ödül oyununun ardından birleşmenin yapılacağı adada barınak ve tantuni kazanan yarışmacılar, Survivor birleşme partisinde dedikodu lobisi kuruyor. Gönüllüler ve ünlülerin tek bir ada içerisinde yaşamaya başlayacağı günün kutlandığı Survivor birleşme partisinde iki takımın oyuncuları anlaşamadıkları arkadaşlarının arkasından bazı söylemlerde bulunuyor. İşte, Survivor'un yeni bölümünde ekrana gelecek detaylar ve dün yaşanan olaylar

ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI

Survivor'da bu akşam birleşme partisinden önce oynanan son ödül oyununda iki takım yarışmacıları da adeta bilenmişti. Acun Ilıcalı ödülü açıkladığı an da iki takımda oldukça mutlu oldu. Ödül hem yemek hem de birleşme partisinden sonra ada hayatını etkileyecekti. Acun Ilıcalı kazanan takımının hem tantuni yiyeceğini hem de adalar birleşince 3 gün boyunca kazanan takımın barakası olacağını belirtti. Kaybeden takım 3 gün boyunca barakasız yaşayacaktı. Mükemmel oyunun galibi seriye bağlayan ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımı böylece birleşmeden önce aldıkları bu ödülle adalarına oldukça moralli döndüler.

Haberin Devamı

MAÇTA KAZANAN YOK

Acun Ilıcalı'nın kurduğu ekip ile gönüllüler-ünlüler karması arasında oynanan Survivor 2017 futbol maçı izleyicilere keyifli dakikalar yaşattı. Eski futbolcular Serhat Akın ve İlhan Mansız'ın başı çektiği Survivor 2017 takımı, ada koşullarında zor günler geçirmedikleri için daha enerjik olan Acun Ilıcalı'nın ekibine karşı çetin bir mücadele verdi. Oynanan müsabakada üçer gol gelince kazanan olmadı

Haberin Devamı

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN?

Survivor 2017 9 Nisan Pazar akşamı; Birleşme Partisiyle izleyici karşısına çıkacak. Aylardır zorlu bir mücadele veren takım üyeleri Birleşme Partisi’ndeki sürprizlerle stres atacak. Acun Medya Ekibi ile Ünlüler ve Gönüllüler takımı arasında yaşanacak futbol karşılaşması heyecanlı dakikalar yaşatacak. Tarık Sezer orkestrası ve Fatih Terim gibi sürpriz konuklar eşliğindeki "Survivor 2017” Birleşme Partisi 9 Nisan Pazar saat 20.00’de TV8’de.

SURVİVOR'DA KİM KAÇ KİLO VERDİ OYUNU

Survivor 2017'de yarışmacılar birleşme partisinin hemen öncesinde 'Kim Kaç Kilo' oyununda karşı karşıya geldi. Ödülün kazananını Ünlüler takımının verdikleri kilolar!

Haberin Devamı

İlhan Mansız: 93 kg'dan 79.7kg
Volkan: 93 kg'dan 79.4 kg
Adem Kılıççı: 89 kg'dan 73.8 kg
Ogeday: 90 kg'dan 80 kg
Anıl: 83 kg'dan 66.4 kg
Furkan: 75kg'dan 63.6 kg
Gökhan: 96 kg'dan 80.7 kg
Serhat Akın: 91 kg'dan 74.5 kg
Burçak: 52 kg'dan 50.3 kg
Sema: 58 kg'dan 55.7 kg

 

BAKMADAN GEÇME!