Eşi hep yanında

Güncelleme Tarihi:

Eşi hep yanında
Oluşturulma Tarihi: Eylül 07, 2017 15:50

Tarkan, Harbiye’deki ikinci maratonunun startını önceki akşam verdi. Ünlü sanatçı, konser başında yaşanan teknik aksaklıkları dolunay enerjisine bağladı.

Haberin Devamı

Geçen temmuzda Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde peş peşe 7 konser veren Tarkan, yoğun istek üzerine programına 7 konser daha eklemişti. Yeni maraton önceki gün başladı. Ancak konserin başında teknik arıza nedeniyle kısa süreli bir kriz yaşandı. Ses sisteminin ve sahne arkasındaki ledlerin çalışmaması nedeniyle gerilen Tarkan, bu aksiliği dolunaya bağladı. 

Eşi hep yanında



SUÇLU DOLUNAY

“Merhaba canlarım. Vallahi ne olduğunu anlamadım. Sahneye çıkarken ne ışıklar yandı, ne arkada görüntümüz vardı, oysa günlerdir prova yapıyoruz. Ama bunun suçlusu kim biliyorum. Suçlu dolunay! Ben dolunaydan çok etkilenirim. Zaten kaç gündür ‘hrrr’ diye geziyordum. Hoşgörün lütfen. Bazen oluyor böyle aksaklıklar. Önemli olan aramızdaki enerji ve sinerji.”

Haberin Devamı

Eşi hep yanında



EŞİ HEP YANINDA

Tarkan, son albümü “10”un çıkış şarkısı “Yolla” ile açtığı konserde “Çay Simit”, “Her Şey Fani”, “Biz Çocukken”, “Beni Çok Sev” adlı yeni şarkılarının yanı sıra “Kış Güneşi”, “Dudu”, “Kuzu Kuzu” gibi unutulmaz hit’lerini de seslendirdi. Eşi Pınar Tevetoğlu bu konserde de Tarkan’ı yalnız bırakmadı ve onu sahnenin yan tarafından izledi.

Eşi hep yanında


Pınar Tevetoğlu - Aşkım Kapışmak 

Eşi hep yanında

Tuğba Coşkun - Ayşe Brav

Eşi hep yanında

Ömür Gedik
  

 

 

 

BAKMADAN GEÇME!