Stuttgart’ta Tarkan coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Stuttgart’ta Tarkan coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2018 15:07

Megastar Tarkan, “fizy Tarkan Konserleri” turnesinin ikinci konserini Stuttgart’ta gerçekleştirdi. Megastar, sekiz konserlik maratonun ikinci gecesinde de temposu yüksek ve coşkulu bir konsere imza attı.

Haberin Devamı

Tüm biletleri tükenen konserde Tarkan’ı izlemek için binlerce seveni Hanns-Martin-Schleyer-Halle’ye akın etti. Tarkan, konser serisi kapsamında Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg’da da sevenleriyle buluşacak.

Stuttgart’ta Tarkan coşkusu

 7 yıl aranın ardından çıkardığı “10” albümündeki şarkıların yanı sıra yıllardır dillerden düşmeyen efsane şarkılarını da seslendiren Megastar’a salonu dolduran binlerce seveni hep bir ağızdan eşlik etti.

 Megastar, “Yolla” şarkısı ile sahneye çıktığı konserde, son albümü “10”da yer alan “Beni Çok Sev”, “Çay Simit”, “Hodri Meydan” gibi şarkılarının yanı sıra “Sevdanın Son Vuruşu”, “Kuzu Kuzu”, “Ölürüm Sana” ve “Şımarık” gibi çok sevilen şarkılarını da seslendirdi.

Haberin Devamı

Stuttgart’ta Tarkan coşkusu

 Tarkan Almanya ve Hollanda’da gerçekleşecek konser serisi kapsamında önümüzdeki günlerde Frankfurt, Rotterdam, Düsseldorf, Münih ve Hamburg’da da sevenleriyle hasret giderecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!