Sports Illustrated'a üç ayrı kapak kızı

Güncelleme Tarihi:

Sports Illustrateda üç ayrı kapak kızı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 16, 2016 11:48

Meraklılarının her yıl büyük bir heyecanla beklediği Sports Illustrated bikini özel sayısı sonunda ortaya çıktı. Dergi, 52 yıllık tarihinde bir ilke de imza attı bu yıl.

Haberin Devamı

Bikini özel sayısı, üç ayrı kapakla piyasaya sunuldu. Kapaklardan birinde son dönemde moda dünyasında kıvrımlı bedenlerin öncüsü olarak nitelendirilen 44 beden model Ashley Graham yer alıyor.

Sports Illustrateda üç ayrı kapak kızı

Diğerinde de dövüş sanatçısı ve oyuncu Ronda Rousey'in fotoğrafı yer alıyor. 28 yaşındaki Rousey, boyadan yapılmış mayosuyla kapak pozu verdi.

Hem Graham hem de Rousey, Sports Illustrated'ın kapağında yer alan en sıra dışı iki model. Çünkü ikisi de fiziksel görüntüleriyle moda dünyasındaki güzellik anlayışına meydan okuyor.

Sports Illustrateda üç ayrı kapak kızı

Haberin Devamı

Hem Graham hem de Rousey derginin tarihinde bugüne kadar yer alan yüzlerce model gibi sıfır beden değil. Ashley Graham, önceki gün yaptığı açıklamada kapak pozunun photoshop uygulamasıyla düzeltilmediğini de açıkladı.

Sports Illustrateda üç ayrı kapak kızı

Derginin üçüncü kapak modeli Hailey Clousan ise klasik "kapak kızı" geleneğini sürdüren bir görüntü sergiliyor. Clauson geçen yılki sayıda "çaylarlar" kategorisinde yer almıştı. lıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!