Sosyal medya fenomeni Murat Övüç: İyi ki evlilik yaşamışım

Güncelleme Tarihi:

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç: İyi ki evlilik yaşamışım
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2017 10:56

Instagram’da yayınladığı videolarla çok sayıda takipçi edinen sosyal medya fenomeni Murat Övüç kim olduğunu anlattı... Durmaz, "İnsanlar, 'Fenomen oldun, parayı buldun' diyor. Belki fenomenlikle köşeyi dönen vardır ama bende para her zaman vardı. Babamın bıraktığı serveti ölene yesek yine bitiremeyiz" diyor.

Haberin Devamı

-'Fenomen' kelimesini çok sevmiyorum; ben fenomen falan değilim, sıradan bir insanım. 10 yıl önce nasılsam, hâlâ öyleyim. Biz eski Fatihliyiz, 30 yıl orada yaşadık. Pertevniyal Lisesi'ni bitirdikten sonra Bahçeşehir Üniversitesi İşletme Bölümü'nde okudum. Yedi yıl evli kaldım ve 16 yaşında bir oğlum var. İyi ki evlilik yaşamışım. Evladımla nefes alıyorum, onunla yaşıyorum. Babam kabzımaldı... Şimdi aile şirketlerimiz var; Beyoğlu'nda otel ve restoranlar işletiyoruz. Kira gelirlerimiz de var. Üç ablam, bir abim var, çok şükür annem de başımızda. İşlerin başında ise abim duruyor. Gelirleri her ay bir kardeşe veriyoruz.

BABAMIN BIRAKTIĞI SERVETİ ÖLENE KADAR YESEK BİTİREMEYİZ

- İnsanlar, 'Fenomen oldun, parayı buldun' diyor. Belki fenomenlikle köşeyi dönen vardır ama bende para her zaman vardı. Babamın bıraktığı serveti ölene yesek yine bitiremeyiz. Babam öldükten sonra, hakkıma düşeni ve fazlasını paylaşmayı seçtim. Tek bir gerçek var; o da ölüm... Neyin peşindeyiz ki... İki metre kefen bulabiliyorsak, ne ala...

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç: İyi ki evlilik yaşamışım

-İki yıl önce Ramazan ayında babam rahmetli oldu. Çalışanlarımız için erzak paketleri dağıtırdık. İnsanları teşvik etmek için, hazırladığım 10 koliyi Instagram'da yayınladım. 'Herkes dostuna, komşusuna böyle bir güzellik yaparsa, çok daha huzurlu bir Ramazan yaşarız' diye paylaştım. O Ramazan, çevreden gelenlerle birlikte tam 690 adet erzak paketi dağıttım. İnsanlar, 'Murat Bey size para gönderelim, siz de ihtiyaç sahibi kişilere iletin' diyor. Ben de o parayı alıp videosunu çekerek, 'Abi paranı buraya verdim' diyorum. Böylelikle bir güven oluştu; güzel şeyler yaptık, yapmaya da devam edeceğim.

-Geçenlerde üç gün ağladım. Diyarbakırlı bir kardeşim fotoğrafını göndermiş, bir de video çekmiş. "Abi üniversite birinci sınıfa gidiyorum, ailemin durumu çok kötü. Ayakkabı alacak durumumuz yok, bunu bir tek sana söylemek istedim" demiş. Telefon numarasını istedim, konuştuk. "Eğer gocunmazsan, benim bir sürü ayakkabım var, sana gönderebilir miyim?" dedim. "Çok sevinirim abi" dedi. İnsanların ayakkabısı yok, ben 80 çift ayakkabıya para yatırmışım. 'Ben ne kadar terbiyesiz biriyim' diye kendime kızdım. O çocuğa üç çift ayakkabı gönderdim. Kız arkadaşıyla birlikte "Murat Abi seni çok seviyoruz" diye video göndermişler. Bu bana yetti.

Haberin Devamı

KERİMCAN DURMAZ YORUMU

-Evet, bir dönem bizi birbirimizle çarpıştırmaya çalıştılar. Şu an o çok iyi bir yerde ama umrumda bile değil. O kendi yolunda, ben bambaşka bir yoldayım. Onunla mukayese edilmem mümkün değil. O gidip belki 50 bin liraya çanta alıyor, bense 10 liraya başka birini mutlu etmeye çalışıyorum. Aradaki fark bu.

-Barbaros Şansal'ın vatandaşlarımıza ettiği hakarete karşılık, ben de Şansal'ı eleştirdiğim bir video paylaştım. Daha sonra El Bab'daki 12 şehidimiz için bir video çektim. O videolar için çok büyük kitlelerden ve çok özel mercilerden tebrik aldım. 'Güzel şeyler yapıyorsunuz, sizin için ne yapabiliriz? Sizi rahatsız eden birileri var mı?' diye telefonlar geldi. Hani 'büyük abiler' denen kişiler vardır ya, onlar aradı. Ama benim kimseye ihtiyacım yok çünkü kötü bir şey yapmıyorum. Oğuzhan TORACI / Sabah

Haberin Devamı

Sosyal medya fenomeni Murat Övüç: İyi ki evlilik yaşamışım

SON 24 SAATTE YAŞANANLAR

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!