Sorun evlenmek değil boşanamamak

Güncelleme Tarihi:

Sorun evlenmek değil boşanamamak
Oluşturulma Tarihi: Mart 08, 2015 01:12

Önder Açıkbaş "İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme" programına konuk oldu. Oyuncu, hayatının bilinmeyenlerini anlattı.

Haberin Devamı

Anneme çok aşığım. Bir kadınla hayatımı idame ettirmem konusunda etkili olabilir. Anneme “Kız arkadaşımla sana geliyoruz” desem, “İki gün gelmeyin” dese istemediğini anlarım. Benim üstümde öyle bir gücü var. Kullanmak isterse kullanır. Baskın bir karakter.

Evlenmekle ilgili sorunum yok. Benim boşanamamak gibi bir sorunum olacak büyük ihtimalle. Hele çocuk olursa. Adımlarımı emin atıyorum. Korkuyorum. Evlilik müessesesi uzun vadede yaşanılması gereken bir müessese. Demek ki bugüne kadar doğru kişi karşıma çıkmadı. Son kız arkadaşım karşılıyordu bunu ama onunla da çok komik bir nedenle ayrıldık. Bana “mıymıntı” demişti...

Karımla yaşlanmayı çok isterim. Şöyle bir hayalim var; evlenmişim, bahçeli müstakil bir evdeyim, çocuklarımın ve karımın sesi geliyor... Evlendiğimde hemen çocuk yapmak istiyorum.

AYAKÇI OLARAK GİTTİĞİM SETE OYUNCU OLARAK ÇAĞRILDIM

“İbrahim Bey ve Kuran’ın Çiçekleri”, Ömer Şerif’in son filmiydi. Bu filme seçilme hikâyem çok acayipti. Tümay Özokur’la çalışıyordum, “Bir Fransız filmi var, görüşmesine git” dedi. Gittim, 1-2 ay kimse aramadı. Bir gün Burhan adında prodüksiyona bakan bir arkadaşım, “Yarın Fransızlar bir film çekecek, ona başlıyorum” dedi. Ondan bana kamera arkasında iş ayarlamasını rica ettim. Ayak işlerine bakan adam olarak beni işe aldılar. Şirkete döndüğümde ise “Ömer Şerif’in başrolde oynadığı film için görüşmeye bekliyoruz” diye aradılar. Ayakçı olarak girdiğim şirketten oyuncu olarak çağırdılar yani.

Sette “Motosiklet kullanabiliyor musun?” dediler, “Biliyorum” dedim. Denemek için çağırdılar, “Dedemi diyalize götüreceğim” deyip atlattım. Abim sabahın 6’sında bir süpermarketin bahçesinde motor kullanmayı öğretti. Sonra Harbiye’ye sete gittim. Bir motor getirdiler. Motor üstüme devrildi, egzoz ayağımı yaktı. Neyse çalıştırdım tekrar. Başlangıç yerine gittiğimde ekip gitmişti. Yönetmen “Niye geç kaldın?” deyince “Polis çevirmesi vardı, kaskım olmadığı için Bomonti’den geldim” dedim. Adam bu hikayeyi yedi ve seçildim.

Haberin Devamı

OKAN ABİ’YE ALINDIM

Okan Bayülgen abimdir ama kendisine kızdığım anlar olmuştur. Bir dönem beni Hakan Akkaya kardeşimizle bir araya getirdi, alındım. Bu tür şeyleri kaldıran bir adam değilim. Okan Abi iyi kalpli bir adamdır, abi-kardeş gibi olduğumuz için bazen didişiriz ama gönlümü alır. Çok kıyağını gördüm, hiçbirini unutamam.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!