Sinem Kobal All Dergisi'nin sorularını yanıtladı

Güncelleme Tarihi:

Sinem Kobal All Dergisinin sorularını yanıtladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 04, 2015 15:11

Sinem Kobal, “Yaktın Beni” filmi ve kod adı “Analar ve Anneler” olan yeni dizisiyle ekranlarda olacak. Ünlü oyuncu bu iki yeni projesini All Dergisi’nin yeni sayısında anlattı.

Haberin Devamı

Sinem Kobal’la röportaj için menajerinin ofisinde buluşuyoruz. Baştan ayağa siyahlar içinde, saçlarını at kuyruğu yapmış. Yüzünde hafif bir makyaj ve kocaman gülümsemesi var.

DÜŞÜNMEDEN YAŞAYAN VAR MI?

İlk heyecanı Uğur Yücel, Meltem Cumbul ve Sarp Apak’la kamera karşısına geçtiği romantik komedi “Yaktın Beni” filmi. 16 Ekim’de vizyona girecek filmde “Senaryoda en çok ne etkiledi seni?” diyorum; “Uğur Yücel’in canlandırdığı Macit’i gerçek hayatta görsek ‘Aa deli mi bu adam’ diye içimizden geçiririz. Ve o çoğu insanın korkmadan ve düşünmeden yaşayan versiyonu. Bu anlamda çok kişiye dokunacağı yerleri var senaryonun. Herkesin aslında söylemek istediği, hissettiği şeyleri fütursuzca ortalığa seren biri’ diyor. Orada kesiyorum, “Sen de söyleyemeyenlerden misin?”, “Yer yer değişir, ne olduğuna bağlı” diyor. Anlıyorum, özeline girmeyecek. Zaten ilk günden beri özel hayatıyla ilgili konuşmuyor.

DİZİYLE 70’LERE DÖNÜYOR

Kendine en çok ne için haksızlık ettiğini öğrenmeye çalışıyorum; “Haksızlık etmemeye çalışıyorum, ettiğimi fark ettiğimde düzeltiyorum” diyor. Hazırlıklıyım! Özel hayat sorularına istediğim cevapları alamazsam diye kitaplardan cümlelerle gittim yanına; “Size bahşedilen yeteneği taşıyabilmeniz için inanmanız lazım. Çünkü yeteneğiniz yüzünden size ihtimam göstermek, sizi korumak yerine yerle bir etmek isteyecekler” demiş Ece Temelkuran diyorum. “Oralar bizim kontrol edebileceğimiz yerler değil, televizyon özelinde bakarsak çabuk tüketilen bir iş yapıyoruz. Bu yüzden ben kendi dünyamla alakalı kalmayı tercih ediyorum. Bir olay olduğunda başkalarından önce kendimi sorgularım.” diyor.

Haberin Devamı

Sinem Kobal All Dergisinin sorularını yanıtladı


Sinem Kobal bu sezon Ay Yapım’ın 70’ler dönemine uzanan dizisinde Binnur Kaya, Okan Yalabık, Metin Akdülger, Hazar Ergüçlü ve Ulaş Tuna Astepe’yle birlikte oynayacak. Dizinin ismi ve yayın tarihi henüz net değil ama set başlamış. Berkun Oya’nın kaleminden çıkacak dizinin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin.
Sinem üniversiteli 19 yaşındaki Zeliha’yı canlandırıyor. Zeliha’nın bir gün içinde yaşadıkları ve ona söylenen bir yalanla beraber bütün hayatının elinden kayışını, hayata tutunma mücadelesini canlandıracak dizide.

Özel hayatıyla ilgili konuşmayacağını biliyorum ama genel olarak aşk üzerine de herhangi bir soruya cevap vermiyor. Ancak Sabahattin Ali’nin Kürk Mantolu Madonnası’nda aşk üzerine bir iki kelime edebiliyoruz. Ben kitaptaki kadar ince bir aşkın olabileceğine inanmadığımı, o yüzden kitabın bir an önce bitmesini istediğimi söylüyorum; “Ben okurken keyif almıştım açıkçası o ince ruhtan. Her şeye sevgi odaklı baktığım için her zaman güzel şeyler olabileceğine dair umudumuzun ve sevgimizin yanımızda olması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle bu karmaşık dönemlerde bizi kurtaracak şeyin sevgi olduğuna inanıyorum” diyor.

Haberin Devamı

Sinem Kobal All Dergisinin sorularını yanıtladı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!