Simge Tertemiz: Ekmek paramı kendim kazanıyorum

Güncelleme Tarihi:

Simge Tertemiz: Ekmek paramı kendim kazanıyorum
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 09:17

Petrolcü Mevlüt Özdoğan ile geçen hafta objektiflere takılan Simge Tertemiz, hakkında çıkan “Zengin koca avcısı” dedikodularına isyan etti. Tertemiz, “Ekmek paramı kendim kazanıyorum.” dedi. İşte detaylar…

Haberin Devamı

Simge Tertemiz, eski eşi Murat Kadıoğlu'nun nafaka ve çocuğunun okul parasını ödemediğini iddia etti. İş adamının kayıplara karıştığını söyleyen Tertemiz, dava açtı.

Çıkan haberlere göre güzel model Simge Tertemiz'in Murat Kadıoğlu derdi bitmiyor! Tertemiz, 2011 yılında 4 buçuk aylık hamileyken  Kadıoğlu ile evlenmiş; ancak çiftin evliliği 3 yıl sonra sona ermişti. Simge Tertemiz, boşanma nedeni olarak "Murat'ın eski eşinden bir çocuğu oldu. İhanete uğradım" demişti.

İş adamı ise ayrılığın nedenini 'mezhep ayrılığı' olarak göstermiş ve o dönem büyük tepki çekmişti. Ünlü çiftin olaylı boşanma davasında da mahkeme, Murat Kadıoğlu'nun oğulları Nail Kayra için Simge Tertemiz'e aylık 3 bin lira nafaka ödemesine karar verdi. Mahkeme kararına göre Kayra'nın okul masrafları da Kadıoğlu'na aitti. Ancak ünlü modelin iddiasına göre işadamı, 11 aydır okul masraflarını ödemedi.

Haberin Devamı

Güzel model, geçtiğimiz hafta petrolcü Mevlüt Özdoğan'la görüntülenmişti. Son 3 aydır da Kayra için ödemesi gereken aylık 3 bin liralık nafakayı vermeyen işadamı, kayıplara karıştı. Murat Kadıoğlu'na hiçbir şekilde ulaşamayan Simge Tertemiz de bunun üzerine eski eşine dava açtı.

Tertemiz, hakkında çıkan "Zengin adam avcısı" dedikodularına da isyan etti. Ünlü model, "Ben ekmek paramı kendim kazanıyorum. Oğlum da ben de kimseye muhtaç değiliz. Ne evliliğimde ne de sonraki ilişkilerimde lüks ve para peşinde olmadım" dedi.

BAKMADAN GEÇME!