Sibel Arna, dizi modasını yazdı

Güncelleme Tarihi:

Sibel Arna, dizi modasını yazdı
Oluşturulma Tarihi: Mart 14, 2016 16:40

Zerrin Tekindor “Kara Sevda” dizisindeki görünümüyle benden 10 puan aldı.

Haberin Devamı

Sibel Arna, dizi modasını yazdı

Aynı dizideki üç kadından bahsetmek istiyorum. Neslihan Atagül, Melisa Aslı Pamuk ve Zerrin Tekindor. Yani karakter isimleri ile Nihan, Asu ve Leyla. Malum ilk iki oyuncu henüz çok ama çok gençler. Halk arasında “çıtır” diye tabir edilen yaştalar. Neslihan Atagül 23, Melisa Aslı Pamuk ise daha 24 yaşında.
Vücutları fit, ciltleri pırıl pırıl, saçları Rapunzel ile yarışır. Ama dizide bir karakter var ki iki genç oyuncuya da stil ve kadınlık dersi veriyor.
Evet, Zerrin Tekindor’dan bahsediyorum.

Yaşı, genç oyuncuların iki katı olmasına rağmen en çok ona bakıp, en büyük hayranlığı ona duyuyoruz. Bir yürüyor, ekranın başında “Kadın, kadın” diye bağırmadan edemiyoruz. Yani en azından ben bağırıyorum. 

Haberin Devamı

Tekindor, “Kara Sevda”da kıyafetleriyle de konuşuluyor. Yoksa Zerrin Tekindor, yeni Nebahat Çehre mi oluyor?
Dizide giydiği dantel detaylı ipek ve şifon karışımı bluzlar, vücuduna oturan tek parça elbiseler, zarif takıları dört dörtlük. Saçının tonuna ve makyajına ise ayrı hayranım.

Sibel Arna, dizi modasını yazdı


Hani derler ya kadın olgunlaştıkça yüzünü, kendisine neyin yakışıp yakışmadığını daha iyi anlar ve orta yaştan sonra mükemmel sonuca ulaşır, Zerrin Tekindor bunun çok başarılı bir örneği.

Zaten göz makyajını mutlaka kendi yapıyormuş. Oyuncunun “Kara Sevda” dizisindeki bütün kıyafetlerini Sisdesign-Sema Işık Saral özel olarak diziyor. İki elbiseyi özellikle çok beğendim. Son bölümde holding yönetim kurulu toplantısına katılıp “Ben Leyla Acemzade, 30 yıllık kış uykusundan uyanmış yasal hissedarınızım” dediği kırmızı elbiseyi...

Sibel Arna, dizi modasını yazdı


Daha öncede yazdığım gibi kadının güçlü görünmesi gereken zamanlarda kırmızı ve tonları çok kuvvetli bir silahtır. Bir önceki bölümde giydiği bordo elbiseyi ise yaka detayı yüzünden beğendim.
İki elbisenin de satış fiyatı 850 TL.

Haberin Devamı

Sibel Arna, dizi modasını yazdı

Neslihan Atagül ve Melisa Aslı Pamuk’un son bölümlerdeki en sivrilen kıyafetlerine gelince...
Nihan karakterinin pembe paltosu Max&Co. marka ve 890 TL. Jean pantolonu ise adL Love My Body koleksiyonundan. Fiyatı 59.90 TL.

Sibel Arna, dizi modasını yazdı


Asu’nun tüm genç kızlar tarafından çok beğenilen kamuflaj desenli trençkotu ise Jaquette by Elvan Tığlıoğlu markasına ait. Fiyatı 800 TL.

Jean üstü jean

Amaç cool olmaksa denim on denim yani jean üstüne jean giymek de her zaman çalışır.
“Hayat Şarkısı” dizisinin son bölümünde Hülya’nın yani

Sibel Arna, dizi modasını yazdı

Haberin Devamı

Burcu Biricik’in giydiği denim kombini buna çok iyi bir örnek.
Gömlek ve dizi yırtık jean: Mavi

Şişmanlık

Zayıf ve zarif bir kadın Aslı Enver. Hani iri gözükmesi mümkün olmayanlardan. Ama son bölümde giydiği beyaz kombin bunu başarmış. Tamam ekran 5 kilo koyuyor ama bunu bile bile de oyuncuya kabarık etek giydirmemek gerekiyor.
Hem de beyaz.


Sibel Arna, dizi modasını yazdı


Bluzun darlığı ve zarifçe bele oturması bile durumu kurtaramamış maalesef.
Beyaz bluz: adL
Etek: Machka

Çok kırmızı

Kırmızı çorap, kırmızı siyah ekoseli gömlek ve kırmızı beyazlı bandana, her markanın koleksiyonunda var. Tamam Hande Erçel genç bir karakteri canlandırıyor ama bu kadar uyum kaygısı fazla. Keşke bir kırmızı
eksik olaydı.

Haberin Devamı

Sibel Arna, dizi modasını yazdı


Kot şort: Koton
Beyaz tişört: Koton
Gömlek: Tally Weijl
Ayakkabı: Ove Beyond

 Destur Hümaşah Sultan geldi

Muhteşem Yüzyıl: Kösem’in son bölümünde Vildan Atasever, Hümaşah Sultan karakteriyle diziye öyle bir giriş yaptı ki ekran başında destur çektik. Karakterin kızıla çalan bal köpüğü saçlarına, yeşil kostümüne, yakasına taktığı tavus kuşu aksesuvarlarına bayıldım. Beş yıldır Muhteşem Yüzyıl’ın sanat yönetmenliğini yapan Nilüfer Çamur, Vildan üzerinde sadece 10 gün çalıştıklarını söyledi ve ekledi: 

Sibel Arna, dizi modasını yazdı

“Hümaşah Sultan çok zengin ve güçlü bir karakter. Kostümleri Serdar Başbuğ, taçları ise Mücella Mert yapıyor. Bordo, yeşil, lacivert gibi royal renkler kullanarak ihtişamı yansıtmak istedik.”Son bir not, kostüm tasarımcısı Serdar Başbuğ, Hümaşah Sultan’ın tropik bir yerden geldiği için yakasına tavus kuşu tüyleri taktığını söyledi. Çok güzel düşünülmüş bu detay, tebrikler.  

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!