Şevket Çoruh :Arka Sokaklar devam edecek

Güncelleme Tarihi:

Şevket Çoruh :Arka Sokaklar devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 14, 2017 15:32

Çekimleri devam eden “Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn” filminin başrol oyuncuları Şevket Çoruh ve Ayçin İnci’den filmle ilgili ilk açıklamalar…

Haberin Devamı

 

Yapımcılığını Empati Yapım’ın üstlendiği ve ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un “Frankeştayn” olarak karşımıza çıktığı “Canavar Gibi Türk İşi Frankeştayn” filminin Beykoz’da başlayan çekimleri, İstanbul’un farklı noktalarında devam ediyor.

Filmin başrolünü paylaşan Şevket Çoruh ve Ayçin İnci, canlandırdıkları “Gürbüz- Frankeştayn” ve “Gülbahar” karakterleriyle ilgili ilk kez konuştu.

Ünlü oyuncu Şevket Çoruh filmle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Çok zor bir komedi aslında. Çünkü fantastik komedi… Tüm dünyada bilinen sinema karakteri Frankenstein’ın yerlisini yapıyoruz. “Türk işi Frankeştayn” yapıyoruz. Bir insanın başına böyle bir şey gelse, yeniden hayata dönse ne olur, ne biter, başına neler gelir bunları görüyoruz. Çok eğlenceli ve şaşırtıcı yönleri olan bir komedi. “ açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

“ÇOK EĞLENCELİ VE FARKLI BİR KARAKTER”

Senaryo ve canlandırdığı karakterle ilgili de konuşan ünlü oyuncu, “Senaryoyu ilk okuduğum zaman da bana çok eğlenceli ve farklı geldi. Çünkü Frankeştayn olamadan önceki Gürbüz karakterinin ve ondan sonrasındaki Gürbüz karakterinin değişimini de yansıtacağız seyirciye. Eğlenceli güzel bir oyuncu kadromuz var. Zor, biraz meşakkatli ama seyirciyi çok mutlu edecek bir proje olduğunu düşünüyorum.” dedi.

Şevket Çoruh :Arka Sokaklar devam edecek

“ARKA SOKAKLAR DEVAM EDECEK”

Çoruh, “Arka Sokaklar” dizisiyle ilgi yaptığı açıklamada ise “Dizi, önümüzdeki sene devam edecek. Yıllardır içinde olduğumuz ve 12’nci senesine giren bir iş…” ifadelerini kullandı.

Filmde “Gülbahar” karakterini canlandıran başarılı oyuncu Ayçin İnci ise senaryo ve karakterle ilgili şöyle konuştu:

“SENARYOYU OKUDUKÇA GÜLDÜM”

“Menajerim senaryoyu bana ilk gönderdiğinde Suat Özkan ismini gördüm. Suat, benim hem arkadaşım, hem de Leman dergisinden bu yana “Kırık Leblebi” karikatürleriyle takip ettiğim ve senarist olarak çok beğendiğim biridir. Dolayısıyla keyifli bir şey okuyacağımı biliyordum. Okudukça güldüm ve “Gülbahar” karakterinin kafamda nerelere gidebileceğini görmüş oldum. “Ardından “Frankeştayn”ı kim oynayacak sorusu oluşu kafamda. Şevket Çoruh ismini duyunca bu benim için ikinci bir artı oldu. Hızlıca kabul ettikten sonra okuma provasına girdik. Derken setimiz başladı.

Haberin Devamı

“GÜLBAHAR, FRANKEŞTAYN’IN GELİNİ”

“Gülbahar”, filmde Frankeştayn’ın gelini… Saf tarafları olan bir mahalle kızı. Bu saf taraflarını oynamak da çok eğlenceli benim açımdan. Yeni projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulunan İnci, “Dizi teklifleri geliyor, dizi yapacağım elbette. Ama gelenleri şu ana kadar reddettim. Eğer istediğim şeye yakın bir teklif alırsam kabul edeceğim ve yeni sezona yeni bir işle başlayacağım. Adını veremeyeceğim ama senaryolarının çıkmasını beklediğim

 

 

 

 

 

Maymunlar Cehennemi Bu Hafta Vizyonda - Sinefil

 

 

BAKMADAN GEÇME!