Sevda Erginci kimdir? Hangi dizilerde oynadı?

Güncelleme Tarihi:

Sevda Erginci kimdir Hangi dizilerde oynadı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2018 11:04

Sevda Erginci, son günlerde magazin dünyasını yakından takip eden vatandaşların internet üzerinden araştırdığı isim olmaya devam ediyor. Yıldız Kenter'in öğrencileri arasında yer alan Sevda Erginci, Fox TV'nin dizisi Yasak Elma ve bir dönem Star TV'de yayımlanan Hayat Bazen Tatlıdır isimli projede yer almıştır. Peki, Sevda Erginci kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, o isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Okul tiyatrosunda yer alan Erginci, bir dönem piyano eğitimi almıştır. 3 yıl Flamenko yapmış olan Sevda Erginci'nin ilk dönemlerde hayali balerin olmak olsa da, sonrasında bu fikri değişmiş ve tiyatroya yönelmiştir. Yıldız Kenter'in öğrencisi olan genç oyuncu, bir süre sonra Ozan Güven tarafından keşfedilmiş ve Koyu Kırmızı dizisinde boy göstermiştir. 

İlk sinema filmini ise Türkan Şoray'ın yönetmenlik koltuğunda oturduğu Uzaklarda Arama filmi ile çeken Sevda Erginci, Hayat Bazen Tatlıdır dizisiyle kariyerine devam etmiş ve son olarak Yasak Elma dizisinde boy göstermeye başlamıştır. 

Sevda Erginci 1,65 boyundadır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!