Sevda Demirel kimdir? Sevda Demirel biyografi

Güncelleme Tarihi:

Sevda Demirel kimdir Sevda Demirel biyografi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2018 12:27

Sevda Demirel, zaman zaman çeşitli nedenlerle gündeme geliyor. Yıllar önce Hande Ataizi'ye attığı tokatla hafızalara kazınan Sevda Demirel, Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2008) adlı albümleriyle tanınıyor. İşte, Sevda Demirel'in hayatına ilişkin bilgiler

Haberin Devamı

Türk model, şarkıcı, sinema oyuncusu ve program sunucusu Sevda Demirel, 28 Nisan 1972 tarihinde dünyaya geldi. Aslen Gaziantep’li olan ancak gençlik yılları Almanya’da geçen Sevda Demirel, lisede okurken basketbol takımında idi. 16 yaşındayken anne ve babası boşandı, aynı yıl İstanbul'a geldi ve mankenlik yapmaya başladı. Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı.

Kuzey Irak da dahil çeşitli yerlerde 8 yıl sahnelerde şarkıcılık yaptı. Birkaç filmde oynadı. 1996 yılında Salih Güney ve Engin Koç ile birlikte “Otostop” filminin başrolünde oynadı.

Silikonlarının patlaması ve Hande Ataizi'ye attığı tokat gibi sansasyonel olaylarla gündeme gelmiştir. Sevda Gibi (2002), Sus (2005) ve Uyanma Vakti (2008) adlı albümleri vardır.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!