Sevcan Yaşar, aşıksam gözüm kararır!

Güncelleme Tarihi:

Sevcan Yaşar, aşıksam gözüm kararır
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 10:58

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Esra karakteri ile izleyici karşısına çıkan tescilli güzel, oyuncu Sevcan Yaşar, bomba açıklamalarda bulundu. ‘Aşıksam gözüm kararır’ diyen güzel oyuncu açıklamalarıyla herkesin ilgi odağı oldu. İşte detaylar…

Haberin Devamı

23. Miss Model of Turkey yarışmasında birinci olarak Türkiye’yi temsilen gittiği Çin’deki güzellik yarışması Miss Model Of World’de kainat güzeli seçilen Sevcan Yaşar, gazetecilere verdiği röportajda ilginç açıklamalarda bulundu.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı Esra karakterinin İlyas’a duyduğu aşktan etkilendiğini ifade eden tescilli güzel “Ben de onun gibiyim; aşıksam gözüm kararır” şeklinde konuştu.

İşte o açıklamalar:

“İzmirliyim. Biyoloji bölümünü bitirdim. Şu anda Yeditepe Üniversitesi'nde Tiyatro Bölümü'nde okuyorum. Daha önce 'Aramızda Kalsın', 'Kayıp Şehir' ve 'Böyle Bitmesin' gibi kısa süreli dizilerde rol aldım. Okul ve oyunculuk şu anda birlikte gidiyor.

Bu dizinin olmasını en baştan beri çok istiyordum. Çünkü içimden bir ses bu dizide olmam gerektiğini söylüyordu; projeyi çok beğenmiştim. Deneme çekimlerine gittim ve kabul edildim.

Haberin Devamı

'Esra'; ailesi memur olan, terbiyeli, kendi halinde bir kız ama aynı zamanda da çok aşık bir kadın. Ben 'Esra'nın en çok aşkından etkilendim. 'İlyas' için ölebilir. Çok korkusuz davranıyor. Onunla bu yönümüz biraz benziyor. Ben de aşık olduğum zaman cesur olabiliyorum, gözüm kör olabiliyor.

Sevdiğim insanlar için her şeyi yapabilecek duruma gelebiliyorum. Kendimden çok sevdiğim insanları düşünüyorum. Onlara karşı çok korumacı oluyorum. O yüzden ailem için ölebilirim.

Diziden arta kalan zamanlarda okula gidiyorum. Okulu da çok seviyorum. Daha önce biyoloji okumuştum. Şu an gerçekten istediğim bölüm olduğu için okuluma severek gidiyorum. Biyolojiyi de seviyordum ama tiyatro benim için daha mutluluk verici oldu. Ailemde doktorlar, memurlar var; başta benim oyuncu olmama şaşırdılar.

Çıktılar tabii, 'Yapma, setlerde sürüneceksin' dediler.

İnşallah en kısa zamanda bir tiyatro oyununda rol almak isterim. Bundan sonraki kariyer planlamamda tiyatro ve sinema var.

Sevcan Yaşar Kimdir

PSİKOLOJİK SORUNLU BİRİNİ OYNAMAK İSTERİM

Haberin Devamı

Açıkçası bunu düşünmedim hiç! Ancak beni zorlayacak karakterler çok hoşuma gidiyor, beni heyecanlandırıyor. Avukat ya da doktor gibi karakterleri oynamak, beni hiç cezbetmiyor. Zorluklar yaşamış, belki psikolojik sorunları olan birini canlandırmayı çok isterim.

Ben her zaman hislerimle hareket ederim. Tabii ki planlarım da var ama bunlar da hislerime göre oluyor.

Setteki enerjiye çok inanıyorum. Ben böyle bir set daha önce görmedim. Herkes birbirini çok seviyor, herkes birbiriyle ilgili, yani tam bir aile gibiyiz. Setteki enerjimiz bence işe de yansıyor. Herkes birbirine karşı çok saygılı ve en önemlisi aramızda ego problemi olmadan çalışıyoruz. Tabii ki senaryo da çok güçlü. Her hafta nasıl bir senaryo gelecek diye ben de heyecanla bekliyorum. Gelen senaryoyu bir anda okuyup bitiriyoruz.

Haberin Devamı

İzliyorum tabii ki. Ailem de izliyor. Onların dizide en sevdiği karakter ise 'Hayriye Anne'.

BAKMADAN GEÇME!