Serkan Keskin’in sevgilisi Meriç Aral kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Serkan Keskin’in sevgilisi Meriç Aral kimdir
Oluşturulma Tarihi: Ekim 10, 2018 10:20

Cingöz Recai filminde birlikte rol alan oyuncu Meriç Aral ve Serkan Keskin, ilk kez el ele görüntülendi. Gündemdeki haberler ardından Serkan Keskin’in sevgilisi Meriç Aral’ın hayatına ilişkin bilgiler merak konusu oldu. Peki, Meriç Aral kimdir?

Haberin Devamı

Serkan Keskin’den 23 yaş küçük olan Meriç Aral, 1 Temmuz 1990 tarihinde dünyaya geldi. Anne babası da avukat olan oyuncu, lise eğitiminin ardından Bilgi Üniversitesi’nde hukuk ve yan dal olarak karşılaştırmalı edebiyat eğitimi aldı. 2012 yılında mezun olan Meriç Aral, avukatlık stajını tamamladıktan sonra avukatlık yapmak istememiş bunun üzerine Yeni Sinemacılar'da film asistanı olarak çalışmaya başladı. Oyunculuk kariyerine 2012’de başrollerinde Nurgül Yeşilçay ve Şahin Irmak’ın rol aldığı Sultan dizisinin deneme çekimlerine davet edilip kabul edince başlamış oldu. Ardından, 2013 – 2015 yılları arasında başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez'in oynadığı “Medcezir” dizisinde Hale karakterini canlandırdı.
2014 yılında Unutursam Fısılda filminde Mediha karakterini canlandırdı. 2015 yılında yayınlanan Hesapta Aşk filminde Ezgi karakteri ile yıldızı daha da parlayan Meriç Aral, 2016 yazında Yüksek Sosyete dizisinde başrollerden biri olan Ece karakterine hayat verdi. Meriç Aral, Star Tv'de ikinci sezonu yayınlanan Söz adlı dizide Eylem Mercier karekteri ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.

BAKMADAN GEÇME!