Serkan Çayoğlu kimdir kaç yaşında?

Güncelleme Tarihi:

Serkan Çayoğlu kimdir kaç yaşında
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 17, 2018 07:55

Serkan Çayoğlu, yer aldığı projeler dışında özel hayatıyla da merak edilen isimler arasında yer alıyor. Almanya'da dünyaya gelen ve daha sonra Türkiye'de yaşamına devam eden Serkan Çayoğlu, şu ana kadar birçok dizide boy göstermiştir. Peki, Serkan Çayoğlu kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, merak edilen isim hakkında bazı bilgiler

Haberin Devamı

1987 yılında Almanya'da doğan Serkan Çayoğlu, Zeytin Tepesi adlı diziyle oyunculuk hayatına başladı. Üniversitat Erlangen Nünberg Ekonomi bölümünden mezun olan Çayoğlu, Almanya'da 7 yıl profesyonel modellik yaptıktan sonra Türkiye'ye gelerek Dolunay Soysert, Ümit Çırak, Bahar Kerimoğlu gibi isimlerden oyunculuk ve kamera önü eğitimi aldı.

Eğitimini üniversitenin Ekonomi bölümünde Almanya da tamamlamıştır. İlk olarak 2012 yılında Kuzey Güney dizisinin sezon finalinde Merve Boluğur‘un İtalya’dan gelen arkadaşını canlandırmış olup sonrasında Zeytin Tepesi'nde yer almıştır.

Hande Yener‘in “Ya Ya Ya” klibinde de oynamıştır. Şu an Kiraz Mevsimi'nde Ayaz Dinçer rolünü canlandırmaktadır. Ayrıca bir ikiz kardeşi vardır.

YER ALDIĞI PROJELER

2018 Börü – Startv – Can Emre, Cem Özüduru
2016 Hayatımın Aşkı – Kanald – Ketche, Osman Taşçı, Barış Yöş
2014 Zeytin Tepesi – Kanald – Barış Yöş
2014 Kiraz Mevsimi – Foxtv - Filiz Gülmez , Eda Teksöz ,Nihal Işıksaçan , Aslı Kahraman
2011 Kuzey Güney – Kanald - Mehmet Ada Öztekin , Cem Tatlıtuğ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!