Serhat Hacıpaşalıoğlu: 'Türkiye adına yarışmak isterdim'

Güncelleme Tarihi:

Serhat Hacıpaşalıoğlu: Türkiye adına yarışmak isterdim
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2016 16:57

Bu yılki Eurovision Şarkı Yarışması’nda San Marino’yu temsil edecek olan Serhat Hacıpaşalıoğlu, önceki gün Feriye Sarayı’nda basın mensuplarının karşısına geçti.

Haberin Devamı

San Marino’nun kendisini başarılı olduğu için seçtiğini belirten şarkıcı, “Onlardan bana teklif geldiğinde yazıyı TRT Genel Müdürlüğü’ne bildirdik. Eğer katılacaksak bizi de değerlendirin dedik ama cevap gelmedi. Sonrasında katılmayacağımızı öğrendik” dedi ve ekledi “Ülkem adına yarışmak isterdim ama kısmet böyleymiş. 14 Mayıs’ta iyi bir derece alırsam Türkler de sevinir.” 

Serhat Hacıpaşalıoğlu: Türkiye adına yarışmak isterdim

Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu Kimdir?
24 Ekim 1964 İstanbul’da dünyaya gelen Ahmet Serhat Hacıpaşalıoğlu, şarkıcı, yapımcı ve sunuculuk yapmaktadır. Hacıpaşalıoğlu, 1988 yılında İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun oldu. 1994 yılına geldiğinde ise henüz 30 yaşında iken End Productions isimli bir yapım şirketi kurarak yapımcılık kariyerine ilk adımını atmış oldu. Yine o yıl ekranlarda yayınlanan ve “Jeopardy!” isimli Amerikan bilgi yarışmasının Türk versiyonu olan “Riziko!” yarışmasında sunuculuk yapmıştır.

BAKMADAN GEÇME!