Seren Serengil'den şok suçlama: Derya Şensoy, Sarp Levendoğlu'nu kıskandırmak için benim sevgilimi kullandı

Güncelleme Tarihi:

Seren Serengilden şok suçlama: Derya Şensoy, Sarp Levendoğlunu kıskandırmak için benim sevgilimi kullandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 14, 2017 13:50

Seren Serengil, Sarp Levendoğlu'yla yaşadığı sürpriz aşkla gündemde olan Derya Şensoy hakkında olay yaratacak açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Seren Serengil, partneri Cengiz Semercioğlu'nun sorusu üzerine Duymayan Kalmasın programında sevgilisi Özay Bakır'la ilgili olayı şöyle anlattı:

"Sevgilim Özay, Yalıkavak Hazine'de sahneye çıkıyor. Derya Şensoy da, iki gün önce oraya gidip sahneye çıkıyor ve Özay'la videosunu çekip sosyal medyadan paylaşıyor. Videoları yayınlarken de Özay'ı da etiketliyor. Sonra bunu gören Sarp Levendoğlu gelip Derya'yı ordan alıyor. O da videoları siliyor. Bu kızın yaptığı büyük terbiyesizlik. Oraya da başkasıyla, sakallı bir çocukla gelmiş. Bizim düzgün giden bir ikişkimiz var. Yaptığı büyük ayıp. Derya Şensoy alkolün etkisiyle sahneye çıkmış ve kimse onu indirememiş. Sarp gelip amacına ulaşınca da gecenin sonunda videoları silmiş. Çok çirkin yaşananlar... Ben de açıklama yapmak zorunda kalıyorum."

Haberin Devamı

ÖZAY BAKIR KİMDİR?

Seren Serengil uzun zamandır kendisinden yaşça küçük olan Özay Bakır'la aşk yaşıyor. Renkli Sayfalar programında sık sık ismi geçen Özay Bakır'ın mesleği ve yaşı merak edilen bilgilerden bazıları. Çeşitli yerlerde sahne alan Özay Bakır 36 yaşında, Seren Serengil ise 1971 doğumlu.

Seren Serengilden şok suçlama: Derya Şensoy, Sarp Levendoğlunu kıskandırmak için benim sevgilimi kullandı


 

 

BAKMADAN GEÇME!