Seren Serengil ve Nihal Candan sosyal medyada birbirine girdi!

Güncelleme Tarihi:

Seren Serengil ve Nihal Candan sosyal medyada birbirine girdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 12, 2017 14:48

Popçu Murat Boz ve '3 Adam'dan Eser Yenenler ile geçirdikleri eğlence gecesiyle konuşulan Nihal Candan, Instagram'dan Seren Serengil'in klibindeki cesur fotoğraflarını paylaşıp "Bana hiç iyi örnek olmamıştınız" yazdı. Seren Serengil'den sert bir cevap geldi.

Haberin Devamı

Seren Serengil, sunucusu olduğu programda "Artık Nihal-Bahar Candan kardeşler konuşulmayacak" dedi. Bu sözler üzerine Survivor'ın eski yarışmacısı Nihal Candan, Instagram'ından Serengil'in cesur klibinden sahneleri paylaşarak, "Bana hiç iyi örnek olmamıştınız" mesajını yazdı.

Seren Serengil ve Nihal Candan sosyal medyada birbirine girdi

"FOTOĞRAF ÇEKTİRMEKLE GECELERE MEZE OLMAK FARKLI ŞEYLER"

Nihal Candan'ın bu paylaşımının ardından Seren Serengil'den yanıt gecikmedi.

Ünlü sunucu, Instagram'da isim vermeden yaptığı paylaşımda "Fotoğraf çektirmekle gecelere meze olmak farklı şeyler diye sohbet ediyoruz. Dünyadaki her starın dekoltesi olan fotoğrafı vardır ama bir gecelik aşkların ahlak dışı ilişkilerin seviyesiz kadınların fotoğraf çektirmelerine bile gerek yoktur. Ne olduklarının anlaşılması için ağızlarını açtıkları anda anlarsınız ne olduklarını. Sohbet ederken bunlara hem gülüyoruz hem de ne yalan söyleyeyim üzülüyoruz" yazdı.

Haberin Devamı

Seren Serengil ve Nihal Candan sosyal medyada birbirine girdi

Sinemada yaratık var! - Sinefil

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!