Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşanıyor mu? Açıklama geldi

Güncelleme Tarihi:

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşanıyor mu Açıklama geldi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2018 10:30

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan çifti bir kez daha boşanma iddialarıyla gündeme geldi. Serdar Ortaç’ın Miami’de trafik kazası geçiren eşi Chloe Loughnan’ın yanında olmaması 'boşanma' söylentilerini ayyuka çıkardı. Sanatçı, iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Peki, Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan boşanıyor mu?

Haberin Devamı

Kısa bir süre önce eşi Chloe Loughnan'nın Amerika'da trafik kazası geçirdiğini açıklayan Serdar Ortaç, “boşanma” iddialarına yanıt verdi. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan Serdar Ortaç şunları söyledi:

‘Serdar Ortaç eşiyle boşanıyor’ diyorlar, öyle bir şey yok. Daha yeni kaza yaptı hanım, sağlığına kavuşması için dua ediyoruz yani konuşulacak şeyler bile değil şu an.

Geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa isimli magazin programının canlı yayınına bağlanan Serdar Ortaç, kaza geçiren eşiyle ilgili: "20 gün hastanede yatacak, onun yanında olamıyorum konserlerimi iptal edemediğimden dolayı ama içim rahat yanında onunla ilgilenenler var, annesi ve menajeri yanında benim asistanımda bugün ABD'ye uçacak" açıklamasında bulunmuştu.

 

BAKMADAN GEÇME!