Selin Ciğerci fiziğiyle dikkat çekti… Selin Ciğerci kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Selin Ciğerci fiziğiyle dikkat çekti… Selin Ciğerci kimdir
Oluşturulma Tarihi: Haziran 26, 2018 13:01

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, futbolcu sevgilisi Gökhan Çıra çıktığı tatilde verdiği görüntülerle adından söz ettirdi. Selin Ciğerci’nin fit ve bakımlı fiziği dikkatleri çekti. Peki, verdiği bir röportajda hiçbir şey yapmadan fenomen olduğunu ifade eden Selin Ciğerci kimdir?

Haberin Devamı

Beş Karat isimli şarkısının klibi yeni çekilen Selin Ciğerci, bu kez fiziğiyle gündeme geldi. Özellikle Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar ve videolarla magazin sayfalarına konu olan Selin Ciğer'nin hayatı yeniden araştırılıyor. İşte bir dönem Kerimcan Durmaz'la da çok yakın olan Selin Ciğerci'nni hayatına ilişkin bilgiler!

Ameliyat olarak cinsiyet değiştiren ve sosyal medya dünyasında ‘Bebek Okan’ lakabıyla bilinen Selin Ciğerci, DJ’lik yaparak hayatını sürdürmektedir. Babası ünlü bir hazır giyim firmasının sahibi olan Selin Ciğerci, bir dönem Asuman Krause tarafından sunulan yarışma programı Wipeout’a katıldı. Verdiği röportajlarda milletvekili ve iş adamlarıyla sevgili olduğunu söylemiş ancak isim vermemişti. Demet Akalın ile yakın arkadaş olan Selin Ciğerci, uzun bir süredir futbolcu Gökhan Çıra ile aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımları ve yorumlarıyla sık sık adından söz ettiren Selin Ciğerci, 2018 haziran ayında 'Beş Karat' isimli bir şarkı çıkardı. Selin Ciğerci'ye ilk şarkısında Ebru Polat eşlik etti. 

Haberin Devamı

Selin Ciğerci fiziğiyle dikkat çekti… Selin Ciğerci kimdir

BAKMADAN GEÇME!