Selen Görgüzel kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Selen Görgüzel kimdir
Oluşturulma Tarihi: Nisan 27, 2019 13:23

Selen Görgüzel, yer aldığı projeler kadar cesur tarzıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Oyunculuk ardından şarkıcılığa da adım atan Selen Görgüzel’in hayatı ve Hamdi Alkan ile evliliği merak ediliyor. Peki, Selen Görgüzel kimdir?

Haberin Devamı

Yönetmen Hamdi Alkan'ın eşi olan Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamlayan Selen Görgüzel, çalışma hayatına daha lise yıllarında Okan Bayülgen’in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında part time çalışarak başladı.

Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ‘’Zirvedeki Sesler’’ isimli programı sunarak ekran hayatına başladı. Bu ilk adımdan sonra çeşitli kanallarda da, kendi hazırlayıp sunduğu programlarla planlarını hayata geçirdi.

18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşinden ayrıldı. Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı var. 24 Nisan 2014 tarihinde Hamdi Alkan ile nikah masasına oturdu.

Haberin Devamı

OYNADIĞI DİZİLER

Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Dumrul, Oğlum İçin, Tılsım Odası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi dizilerin kadrosunda yer aldı. Eşi Hamdi Alkan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu O Hayat Benim dizisindeki Cevriye karakteriyle büyük bir kitle tarafından tanındı.

Selen Görgüzel 2017 yılının yaz sezonunda ise Star TV'nin sevilen dizisi Türk Malı ile izleyicisi karşısına çıkmıştır. Türk Malı dizisinde rol alan Selen Görgüzel, bu dizide Şehnaz karakterini canlandırdı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!